Izvēlne
Your Cart

Blitzwolf BW-FYE13 TWS Austiņas

Blitzwolf BW-FYE13 TWS Austiņas
Blitzwolf BW-FYE13 TWS Austiņas
  • Pieejamība: Pēc pasūtījuma 5 - 7 darba dienas
  • Zīmols: BlitzWolf
  • Kods: BW-FYE13
  • EAN: 5907489609210
  • Cena par: BW-FYE13
27,60€
Bez nodokļa: 22,81€
Ielikt grozā
Tulkojums veikts ar mašīntulku.


BlitzWolf TWS BlitzWolf BW-FYE13 ieliekamās austiņas (melnas)

Likmes uz augstas kvalitātes skaņu ar BlitzWolf. BW-FYE13 veiksmīgi apvieno augstas kvalitātes skaņu un modernu dizainu. Austiņas ir aprīkotas ar dinamiskiem 6,1 mm draiveriem. Turklāt tie ir īpaši izturīgi un IPX5 ūdensizturīgi. Austiņas izmanto trokšņu slāpēšanu, kas nozīmē, ka varat tās izmantot pat ļoti trokšņainā vidē.

Izcila skaņas kvalitāte

6,1 mm dinamiskie draiveri nodrošina kristāldzidru, bagātīgi detalizētu skaņu. Tas nozīmē, ka varat ne tikai atklāt iepriekš nezināmas iecienītākās dziesmas detaļas, bet arī iegremdēties, spēlējot spēles. Turklāt tie gūst labumu no CVC trokšņu slāpēšanas, tāpēc varat tos izmantot pat ļoti trokšņainās vietās.

Unikāls dizains

Austiņas ir izstrādātas tā, lai nodrošinātu jums maksimālu komfortu. Tie lieliski guļ ausīs un neizkritīs pat ārkārtīgi intensīva treniņa laikā. Turklāt tie izmanto TWS tehnoloģiju, tāpēc jums nav jāuztraucas par kaitinošu kabeli.

Nav kavēšanās

Izmantojot BlitzWolf, nekas netraucēs jūsu uzvarai! Austiņas BW-FYE13 ir aprīkotas ar uzlabotu mikroshēmu un atbalsta Bluetooth 5.2 tehnoloģiju, tāpēc tās var nodrošināt ātru un stabilu bezvadu savienojumu ar zemu latentuma laiku.

Ūdensdrošs

Austiņas ir IPX5 ūdensizturīgas. Kas ļauj paņemt BW-FYE13 līdzi uz sporta zāli vai pastaigāties lietū – dažas ūdens lāses no tām nebaidās!

Ilgs darba laiks

Neuztraucieties, ka austiņas pārāk ātri izlādēsies un tādējādi sabojās jūsu spēli. BW-FYE13 ir aprīkoti ar lieljaudas uzlādējamām baterijām, kas nodrošina pārsteidzoši ilgu darbības laiku. Gaidīšanas režīmā tie var darboties līdz 240 stundām! Vēl vairāk, austiņu uzlāde ar komplektā iekļauto maciņu neaizņems ilgu laiku – pietiek ar aptuveni 1-2 stundām.

Skārienjūtīgs panelis

Austiņās tiek izmantots skārienjutīgais panelis, kas ievērojami uzlabo to darbību. Ar tās palīdzību jūs varat apturēt/atsākt atskaņoto dziesmu, mainīt dziesmu, regulēt skaļumu un pat atbildēt uz balss zvaniem.

Iekļauts:

Austiņas ar uzlādes maciņu
USB-C kabelis
3 austiņu pāri (S/M/L)
Lietotāja rokasgrāmata

Zīmols: BlitzWolf
Modelis: BW-FYE13
Nosaukums: BlitzWolf BW-FYE13 TWS ieliekamās austiņas
Krāsa: melna
Tips: bez dokstacijas
Svars: 80 g
Mikrofons: jā
Skaļuma kontrole: jā
Bluetooth versija: 5.2
Atbalstītie profili: HSP/HFP/A2DP/AVRCP
Audio dekodēšanas atbalsts: APT, AAC
Pārraides attālums: 10 m
Frekvences reakcija: 20-20k Hz
Akumulatora ietilpība: Austiņas: 50 mAh x 2 / Uzlādes futrālis: 500 mAh
Uzlādes laiks (h): 1-2h
Atskaņošanas laiks: 6h
Gaidīšanas laiks (h): 240h
Ūdensizturīgs: IPX5
Uzlādes interfeiss: USB-C


Rakstīt atsauksmi

Piezīme: HTML netiek pieņemts, lūdzu, izmantojiet neformatētu tekstu.
Slikts Labs
reCAPTCHA verification failed! Please try again.
Šī tīmekļa vietne izmanto sīkfailus Mēs izmantojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas, nodrošinātu sociālo saziņas līdzekļu funkcijas un analizētu mūsu datplūsmu. Informāciju par to, kā jūs izmantojat mūsu vietni, mēs arī kopīgojam ar saviem sociālās saziņas līdzekļu, reklamēšanas