Izvēlne
Your Cart

Pisen bezvadu austiņas TWS Pisen LV08JL (baltas)

Pisen bezvadu austiņas TWS Pisen LV08JL (baltas)
Pisen bezvadu austiņas TWS Pisen LV08JL (baltas)
Pisen bezvadu austiņas TWS Pisen LV08JL (baltas)
Pisen bezvadu austiņas TWS Pisen LV08JL (baltas)
Pisen bezvadu austiņas TWS Pisen LV08JL (baltas)
Pisen bezvadu austiņas TWS Pisen LV08JL (baltas)
Pisen bezvadu austiņas TWS Pisen LV08JL (baltas)
  • Pieejamība: Pēc pasūtījuma 5 - 7 darba dienas
  • Zīmols: PISEN
  • Kods: LV08JL
  • EAN: 6902957110259
  • Cena par: LV08JL
7,28€
Bez nodokļa: 6,02€
Ielikt grozā
Tulkojums veikts ar mašīntulku.


TWS Pisen LV08JL bezvadu austiņas (baltas)

Izbaudiet savu iecienīto mūziku jaunā veidā. Pisen LV08JL austiņas piedāvā augstu skaņas kvalitāti un uzticamu savienojamību, pateicoties Bluetooth 5.0. CVC 8.0 trokšņu slāpēšana ļauj dzirdēt to, ko vēlaties dzirdēt, un izturīgās baterijas nodrošina ilgu darbības laiku. Turklāt austiņas ir IPX7 ūdensizturīgas un tām ir ergonomisks dizains, tāpēc jums nav jāuztraucas par diskomfortu ilgstošas Pisen LV08JL lietošanas laikā.

 

Stabils savienojums

Pisen LV08JL austiņas savienojas ar jūsu ierīci, izmantojot Bluetooth versiju 5.0, nodrošinot bezzudumu signālu līdz 15 metriem un stabilu savienojumu bez traucējumiem. Turklāt jums nav jāuztraucas par kavēšanos un izbaudiet labāku audio un video sinhronizāciju. Tāpēc austiņas ir lieliski piemērotas filmu skatīšanai vai spēlēm.

 

Trokšņa samazināšana

Vai jūs runājat pa tālruni, bet apkārtējais troksnis jūs traucē? Ar Pisen LV08JL šīs un līdzīgas problēmas ir pagātne. Austiņas izmanto CVC 8.0 trokšņu slāpēšanu, lai jūs varētu koncentrēties uz to, kas jums ir svarīgs.

 

Augstas kvalitātes skaņa

Klausieties mūziku un baudiet augstas kvalitātes skaņu. Austiņas ir aprīkotas ar 6 mm dinamiskiem draiveriem un kompozītmateriālu diafragmu, kas ļauj atklāt iepriekš neatpazītas detaļas par iecienītākajām dziesmām. Turklāt tas atbalsta AAC un SBC audio kodekus un atbalsta ekvalaizeru, lai jūs varētu pielāgot skaņu savām cerībām.

 

Ērta darbība

Pisen LV08JL bezvadu austiņas automātiski izveido savienojumu ar jūsu ierīci pēc sākotnējās savienošanas pārī, un jums nebūs problēmu tās darbināt. Varat izmantot skārienpaneļus, lai pielāgotu skaļumu, izlaistu dziesmas, apturētu/atsāktu atskaņošanu vai palaistu balss palīgu. Turklāt katra austiņa savienojas ar ierīci neatkarīgi, ļaujot koplietot mūziku ar mīļoto.

 

Ūdens izturīgs, ergonomisks

Pisen LV08JL ir IPX7 ūdensizturīgs, tāpēc jūs varat tos veiksmīgi aizvest uz treniņu. Turklāt tie izceļas ar ergonomisku dizainu, tāpēc jūs varat tos valkāt ilgu laiku, nejūtot nogurumu. Turklāt iekļautie pārklājumi 3 izmēros (S/M/L) ļaus vēl vairāk pielāgot austiņas.

 

Iekļauts

  • austiņas
  • vāciņi 3 pāri (S/M/L)
  • USB-A uz USB-C uzlādes kabelis
  • Lietotāja rokasgrāmata

Specifikāciju:

Ražotājs Pisens
Modelis LV08JL
Krāsa balts
Bluetooth versija 5.0
Darbības laiks aptuveni 4,5h
Gaidīšanas laiks aptuveni 70 h
Uzlādes laiks aptuveni 1,5 h
Akumulatora ietilpība klausule: 45 mAh, korpuss: 500 mAh
Nominālais spriegums 3,7 V
Ieejas spriegums Līdzstrāva 420 mA

Rakstīt atsauksmi

Piezīme: HTML netiek pieņemts, lūdzu, izmantojiet neformatētu tekstu.
Slikts Labs
reCAPTCHA verification failed! Please try again.
Šī tīmekļa vietne izmanto sīkfailus Mēs izmantojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas, nodrošinātu sociālo saziņas līdzekļu funkcijas un analizētu mūsu datplūsmu. Informāciju par to, kā jūs izmantojat mūsu vietni, mēs arī kopīgojam ar saviem sociālās saziņas līdzekļu, reklamēšanas