Izvēlne
Your Cart

Blitzwolf BW-VS6 Portatīvais Projekcijas Ekrāns 120"

Blitzwolf BW-VS6 Portatīvais Projekcijas Ekrāns 120
Blitzwolf BW-VS6 Portatīvais Projekcijas Ekrāns 120
Blitzwolf BW-VS6 Portatīvais Projekcijas Ekrāns 120
Blitzwolf BW-VS6 Portatīvais Projekcijas Ekrāns 120
Blitzwolf BW-VS6 Portatīvais Projekcijas Ekrāns 120"
  • Pieejamība: Pēc pasūtījuma 5 - 7 darba dienas
  • Zīmols: BlitzWolf
  • Kods: BW-VS6
  • EAN: 5905316147041
  • Cena par: BW-VS6
63,28€
Bez nodokļa: 52,30€
Ielikt grozā
Tulkojums veikts ar mašīntulku.


Pārnēsājamais projekcijas ekrāns BlitzWolf BW-VS6 120"
Izbaudiet sajūtu, it kā jūs atrastos kinoteātrī, kur vien vēlaties. Pārnēsājamais projekcijas ekrāns BlitzWolf BW-VS6 lieliski darbojas gan mājās, gan dārzā - pateicoties stabilajai pamatnei, tas neklūp un neapgāžas. Tas ļauj baudīt izcilu attēla kvalitāti un uzticamu krāsu atveidi, turklāt viss ir izgatavots no izturīgiem un stabiliem materiāliem. Ekrānu ir arī viegli samontēt un ērti transportēt.

Lieliska attēla kvalitāte
Izbaudiet neaizmirstamas emocijas, skatoties filmas vai seriālus. BlitzWolf ekrāns ir lieliski piemērots 4K attēlu demonstrēšanai un nodrošina plašu 160° skata leņķi - tagad varat justies kā kinoteātrī jebkurā vietā! BW-VS6 modelis nodrošina arī labi atveidotas, dzīvas un dabiskas krāsas. Tagad filmu skatīšanās var būt vēl patīkamāka!

Augstākās kvalitātes konstrukcija
BW-VS6 pamatne ir izgatavota no izturīga alumīnija sakausējuma, tāpēc tā ir ļoti stabila un izturīga pret bojājumiem. Savukārt ekrāns ir izgatavots no sabiezināta poliestera, kas ir īpaši izturīgs un nemīkšķinās - tāpēc jums nav jāuztraucas par nevēlamām krokām vai izkropļojumiem.

Viegla montāža un transportēšana
Neatkarīgi no tā, vai tā ir ballīte ar draugiem, dārza grils, kino vakars ar mīļajiem vai kempings - BW-VS6 ekrāns ir piemērots šīm un daudzām citām situācijām. Tā montāža ir ļoti vienkārša un ātra, un, pateicoties komplektā iekļautajiem piederumiem, to bez problēmām varat izmantot ārpus telpām - pat vējainā laikā. Neuztraucieties par tā šūpošanos vai apgāšanos! Turklāt, salocīts, ekrāns aizņem ļoti maz vietas - to var viegli ievietot somā un ņemt līdzi, kur vien vēlaties.
Izmērs: 120"
Skata leņķis: 160°
Projekcijas izmēri: 265 x 149 cm
Izmēri: 276 x 207 x 49 cm
Iepakojumā
Projekcijas ekrāns
Pamatne
Montāžas piederumi


Rakstīt atsauksmi

Piezīme: HTML netiek pieņemts, lūdzu, izmantojiet neformatētu tekstu.
Slikts Labs
reCAPTCHA verification failed! Please try again.
Šī tīmekļa vietne izmanto sīkfailus Mēs izmantojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas, nodrošinātu sociālo saziņas līdzekļu funkcijas un analizētu mūsu datplūsmu. Informāciju par to, kā jūs izmantojat mūsu vietni, mēs arī kopīgojam ar saviem sociālās saziņas līdzekļu, reklamēšanas