Izvēlne
Your Cart

Orico Type-C 5in1 HUB daudzfunkcionālā dokstacija (sudraba)

Orico Type-C 5in1 HUB daudzfunkcionālā dokstacija (sudraba)
Orico Type-C 5in1 HUB daudzfunkcionālā dokstacija (sudraba)
  • Pieejamība: Pēc pasūtījuma 5 - 7 darba dienas
  • Zīmols: ORICO
  • Kods: PW11-5P-SV-EP
  • EAN: 6941788814653
  • Cena par: PW11-5P-SV-EP
11,77€
Bez nodokļa: 9,73€
Ielikt grozā
Tulkojums veikts ar mašīntulku.


Orico USB-C, HDMI, 2xUSB (sudraba) 5-in-1 HUB dokstacija.

Atvieglojiet savu ikdienas darbu. Orico 6-in-1 dokstacija ir aprīkota ar 5 portiem - 2x USB 2.0, USB 3.0, HDMI un USB-C PD, kurus var viegli izmantot vienlaicīgi. Tas piedāvā augstas kvalitātes 4K@30Hz video un ātru PD uzlādi ar līdz pat 100 vatu jaudu. Tas arī ļauj pārsūtīt datus ar ātrumu 5 Gbps. Tas ir ārkārtīgi viegls un kompakts, tāpēc varat to ņemt līdzi jebkur.

Paaugstiniet iegremdēšanas līmeni

Tagad jūs varat ērti skatīties savas iecienītākās filmas uz lielā ekrāna. Adapteris ļauj parādīt attēlu, piemēram, televizorā vai projektorā. Jūs varat baudīt kristāldzidru un bagātīgu detalizētu attēlu 4K@30Hz kvalitātē. Centrs būs ideāls ne tikai mājās, bet arī darbā vai universitātē.

Ātra uzlāde un datu pārraide

Dokstacija ļaus īsā laikā atjaunot viedtālruņa, planšetdatora vai pat klēpjdatora enerģiju. Tas piedāvā ātru PD uzlādi ar jaudu līdz pat 100W. Tomēr tas vēl nav viss! Izmantojot USB 3.0 portu, varat īsā laikā pārsūtīt failus ar ātrumu līdz 5 Gb/s.

Plaša saderība

Saderības problēmas ir pagātne! Adapteris ir saderīgs ar virkni ierīču, kas aprīkotas ar USB-C portu. Jūs to izmantosit, cita starpā, lai palielinātu planšetdatora iespējas - varat to veiksmīgi izmantot, lai savienotu peli vai tastatūru. Tas būs lieliski piemērots arī failu pārsūtīšanai no zibatmiņas diska uz viedtālruni. Tas darbojas ar Windows, Linux, Mac OS, Android un iOS sistēmām.

Lietotājam draudzīgs

Vieglais un parocīgais dizains padara rumbu par lielisku kompanjonu, atrodoties ceļā. Tas viegli iederēsies jūsu somā vai mugursomā, lai jūs to varētu ņemt līdzi jebkur. Turklāt adapteris ir izgatavots no izturīga alumīnija sakausējuma, kas efektīvi izkliedē siltumu. Turklāt tas ir aprīkots ar zilās gaismas indikatoru, kas informē par ierīces statusu.

Ražotājs Orico
Modelis PW11-5P-SV-EP
Krāsa Sudrabs
Materiāls Alumīnija sakausējums + ABS
Dimensijas 92 x 44,4 x 17 mm
Kabeļa garums 0,2 m
HDMI pieslēgvieta 4K@30Hz
Uzlādes jauda PD 100W
USB 3.0 pārraides ātrums 5 Gb/s
USB 2.0 pārsūtīšanas ātrums 480 Mb/s
Saderības Windows / Linux / Mac OS / Android

Rakstīt atsauksmi

Piezīme: HTML netiek pieņemts, lūdzu, izmantojiet neformatētu tekstu.
Slikts Labs
reCAPTCHA verification failed! Please try again.
Šī tīmekļa vietne izmanto sīkfailus Mēs izmantojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas, nodrošinātu sociālo saziņas līdzekļu funkcijas un analizētu mūsu datplūsmu. Informāciju par to, kā jūs izmantojat mūsu vietni, mēs arī kopīgojam ar saviem sociālās saziņas līdzekļu, reklamēšanas