Izvēlne
Your Cart

Toocki dokstacija Type-C 6in1 (pelēka)

Toocki dokstacija Type-C 6in1 (pelēka)
Toocki dokstacija Type-C 6in1 (pelēka)
  • Pieejamība: Pēc pasūtījuma 5 - 7 darba dienas
  • Zīmols: TOOCKI
  • Kods: THB6-JSA0R
  • EAN: 6976018373099
  • Cena par: THB6-JSA0R
19,31€
Bez nodokļa: 15,96€
Ielikt grozā
Tulkojums veikts ar mašīntulku.


Toocki C tipa dokstacija, 6-in-1 (pelēka)

Ja jūs meklējat risinājumu, lai padarītu ierīču pārvaldību ne tikai efektīvu, bet arī daudzpusīgu, Toocki dokstacija ir tas, kas jums nepieciešams. Tas ir ne tikai praktisks rīks uzlādei un ostas paplašināšanai, bet arī uzlabots multivides un datu pārvaldības centrs. Ar savām daudzveidīgajām funkcijām un tehnoloģijām Toocki ir ideāli piemērots tiem, kas vēlas uzticamību un augstu kvalitāti visos darba vai izklaides aspektos.

Toocki/THB6-JSA0R-grey/2

Paturot prātā vairākus scenārijus

Toocki dokstacija ir rīks, kas izstrādāts, domājot par daudzpusību un efektivitāti. Aprīkots ar vairākiem USB portiem, tas ļauj viegli un masveidā savienot dažādas ierīces - no pelēm un tastatūrām līdz tālruņiem un portatīvajiem atmiņas diskdziņiem. Tas ļauj lietotājiem baudīt augstāku ērtības līmeni darbam vai izklaidei. Turklāt stacija atbalsta SD vai TF karšu ātru lasīšanu, padarot ievērojami vieglāku piekļuvi fotoattēliem, mūzikai vai citiem audio failiem. Toocki ir ideāls risinājums tiem, kam nepieciešams uzticams un elastīgs ierīču pārvaldības centrs.

Toocki/THB6-JSA0R-grey/1

Ne tikai ātrā uzlāde

Toocki dokstacija piedāvā daudz vairāk nekā tikai ātru uzlādi. USB-C ports ar PD100W uzlādi nodrošina tūlītēju enerģiju jūsu ierīcēm, taču tas ir tikai sākums. HDMI ieeja ļauj 4K@30Hz video, padarot gan darbu, gan izklaidi par prieku. Toocki ir pilnīgs, daudzfunkcionāls risinājums visprasīgākajiem lietotājiem.

Toocki/THB6-JSA0R-grey/7
Ražotāju Toocki
Modelis THB7-JSB03
Krāsa Pelēks
Izejvielas HDMI, C tipa PD, SD/TF kartes ieeja, 2x USB 3.0
HDMI 4K@30Hz (maks.)
Usb 3.0 5 Gb/s (maks.)
C tipa PD 100 W (maks.)
SD/TF kartes ieeja Atbalsta micro SD, SDHC, SDXC kartes utt.
Ieejas jauda 5V - 20V
Saderīgas sistēmas Windows, Apple OS, Linux, Vista

Rakstīt atsauksmi

Piezīme: HTML netiek pieņemts, lūdzu, izmantojiet neformatētu tekstu.
Slikts Labs
reCAPTCHA verification failed! Please try again.
Šī tīmekļa vietne izmanto sīkfailus Mēs izmantojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas, nodrošinātu sociālo saziņas līdzekļu funkcijas un analizētu mūsu datplūsmu. Informāciju par to, kā jūs izmantojat mūsu vietni, mēs arī kopīgojam ar saviem sociālās saziņas līdzekļu, reklamēšanas