Izvēlne
Your Cart

Mofii bezvadu pele MOFII M3AG (rozā)

Mofii bezvadu pele MOFII M3AG (rozā)
Mofii bezvadu pele MOFII M3AG (rozā)
Mofii bezvadu pele MOFII M3AG (rozā)
Mofii bezvadu pele MOFII M3AG (rozā)
Mofii bezvadu pele MOFII M3AG (rozā)
  • Pieejamība: Pēc pasūtījuma 5 - 7 darba dienas
  • Zīmols: MOFII
  • Kods: M3AG PINK
  • EAN: 6950125749442
  • Cena par: M3AG PINK
8,18€
Bez nodokļa: 6,76€
Ielikt grozā
Tulkojums veikts ar mašīntulku.


MOFII M3AG bezvadu pele (rozā)

MOFII M3AG ir burvīga bezvadu pele kaķa formā. Tas ir ideāli piemērots cilvēkiem, kuri novērtē oriģinālo ierīces dizainu, kā arī būs piemērota izvēle bērniem. Tas ļauj regulēt 3 pakāpju izšķirtspēju līdz 1600DPI un ir ļoti ērti lietojams. Ierīce tiek savienota ar datoru 2.4G joslā, un, lai to darbinātu, ir nepieciešams tikai viens AA akumulators (iekļauts komplektā).

3 pakāpju DPI pielāgošana

Mofii M3AG pele ir lieliski piemērota dažādām lietojumprogrammām - to var veiksmīgi izmantot ikdienas interneta pārlūkošanai, fotoattēlu rediģēšanai vai pat dinamisku spēļu spēlēšanai. Ierīce ļauj pielāgot izšķirtspēju diapazonā no 800 / 1200 / 1600DPI, lai jūs to varētu viegli pielāgot saviem ieradumiem. Nodrošiniet savu sapņu ātrumu un precizitāti!

Uzticama bezvadu darbība

Komplektā ietilpst neliels USB uztvērējs, kas ļauj savienot peli ar datoru 2.4G joslā. Izbaudiet ātru, stabilu transmisiju un aizmirstiet par kavēšanos! Turklāt, lai darbinātu ierīci, jums būs nepieciešams tikai viens AA akumulators, kas var nodrošināt ilgu darbības laiku. Peles iekšpusē atradīsit arī praktisku nodalījumu ērtai uztvērēja uzglabāšanai - vairs neuztraucieties par tā pazaudēšanu!

Apburošs dizains

M3AG modelis izceļas arī ar oriģinālo dizainu - forma atgādina burvīgu kaķi. Pateicoties tam, tas noteikti patiks daudziem lietotājiem! Pelei raksturīgs arī ergonomisks dizains - tā lieliski atrodas rokā un nenoslogo plaukstas locītavu. Ievērības cienīgas ir arī ierīces klusās pogas - jūs varat to brīvi izmantot mājās, kafejnīcā vai bibliotēkā, neuztraucoties, ka jūs kādam traucēsit!

Lodziņā

  • Pele
  • USB uztvērējs
  • AA akumulators
  • Lietotāja rokasgrāmata
Zīmolu MOFII
Modelis M3AG
Krāsa Rozā
Pogu skaits 4
Sakars Bezvadu
Saskarne 2.4G
Diapazonu Līdz 10m
Izšķirtspēju 800 / 1200 / 1600DPI
Barošanas 1x AA akumulators (iekļauts komplektā)

Rakstīt atsauksmi

Piezīme: HTML netiek pieņemts, lūdzu, izmantojiet neformatētu tekstu.
Slikts Labs
reCAPTCHA verification failed! Please try again.
Šī tīmekļa vietne izmanto sīkfailus Mēs izmantojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas, nodrošinātu sociālo saziņas līdzekļu funkcijas un analizētu mūsu datplūsmu. Informāciju par to, kā jūs izmantojat mūsu vietni, mēs arī kopīgojam ar saviem sociālās saziņas līdzekļu, reklamēšanas