Izvēlne
Your Cart

Delux DC03 Web Kamera

Delux DC03 Web Kamera
Delux DC03 Web Kamera
Delux DC03 Web Kamera
Delux DC03 Web Kamera
Delux DC03 Web Kamera
  • Pieejamība: Pēc pasūtījuma 5 - 7 darba dienas
  • Zīmols: DELUX
  • Kods: DC03
  • EAN: 6938820450788
  • Cena par: DC03
12,28€
Bez nodokļa: 10,15€
Ielikt grozā
Tulkojums veikts ar mašīntulku.


Veiciet augstas kvalitātes sarunas ar delux tīmekļa kameru. DC03 piedāvā 1080p HD izšķirtspēju un ir aprīkots ar troksni slāpējošu mikrofonu. Turklāt tas izceļas ar plašu savietojamību un 90° objektīva leņķi. Tas ir aprīkots arī ar Privātuma vairogu.Delux DC03 tīmekļa kamera ar mikrofonu labi darbosies dažādās situācijās. Jūs to veiksmīgi izmantosiet tiešsaistes nodarbībām, tiešraidēm, attālinātām biznesa tikšanām vai video tērzēšanai ar ģimeni vai draugiem.
Ierīce uzņem attēlus HD kvalitātē (1920x1080) ar video kadru ātrumu 25 kadri sekundē. Turklāt objektīva skata leņķis ir 90° - tāpēc jums nav jāuztraucas par to, ka kamera neuztver svarīgus elementus. Turklāt DC03 automātiski pielāgo spilgtumu nebaidieties no saderības problēmām. Delux tīmekļa kamera darbojas ar Windows, Android, Linux vai macOS. Turklāt jūs varat izmantot tādas platformas kā YouTube, Skype, Twitter, Facebook, Zoom un daudz ko citu.


Rakstīt atsauksmi

Piezīme: HTML netiek pieņemts, lūdzu, izmantojiet neformatētu tekstu.
Slikts Labs
reCAPTCHA verification failed! Please try again.
Šī tīmekļa vietne izmanto sīkfailus Mēs izmantojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas, nodrošinātu sociālo saziņas līdzekļu funkcijas un analizētu mūsu datplūsmu. Informāciju par to, kā jūs izmantojat mūsu vietni, mēs arī kopīgojam ar saviem sociālās saziņas līdzekļu, reklamēšanas