Izvēlne
Your Cart

Orico adaptera centrmezgls 3x USB+ TF 3.0

Orico adaptera centrmezgls 3x USB+ TF 3.0
Orico adaptera centrmezgls 3x USB+ TF 3.0
Orico adaptera centrmezgls 3x USB+ TF 3.0
Orico adaptera centrmezgls 3x USB+ TF 3.0
Orico adaptera centrmezgls 3x USB+ TF 3.0
Orico adaptera centrmezgls 3x USB+ TF 3.0
Orico adaptera centrmezgls 3x USB+ TF 3.0
  • Pieejamība: Pēc pasūtījuma 5 - 7 darba dienas
  • Zīmols: ORICO
  • Kods: AH-A12F-GY-BP
  • EAN: 6936761858915
  • Cena par: AH-A12F-GY-BP
6,64€
Bez nodokļa: 5,49€
Ielikt grozā
Tulkojums veikts ar mašīntulku.


Adaptera centrmezgls 3xUSB + 1xmicroSD Orico

Paplašiniet datora iespējas un atvieglojiet ikdienas darbu. Orico adapteris ir aprīkots ar 3 USB portiem un vienu TF kartes slotu. Tas arī ļauj pārsūtīt failus ar ātrumu līdz 5Gbps, un tam ir plaša saderība. Turklāt tas izmanto izturīgu alumīnija sakausējumu izturībai un efektīvai siltuma izkliedei.

Uzlabots dizains

Šis praktiskais centrs ir ārkārtīgi viegls un kompakts - to var viegli paņemt līdzi uz darbu, universitāti vai bibliotēku. Tas neaizņems daudz vietas mugursomā vai klēpjdatora somā! Turklāt ierīce ir izgatavota no augstas kvalitātes alumīnija sakausējuma, tāpēc tā ir ārkārtīgi izturīga un var efektīvi izkliedēt siltumu, kas nozīmē tā stabilu, efektīvu darbību!

Universālā saderība

Nav svarīgi, kāda veida aprīkojumu jūs izmantojat - Orico adapteris atvieglos jūsu darbu gandrīz jebkurā situācijā. Produkts ir saderīgs ar Windows, Mac OS un Linux. Lai to izmantotu, vienkārši pievienojiet to datoram - jums pat nav jāinstalē papildu draiveri. Iegūstiet vairāk iespēju un uzlabojiet sava darba efektivitāti!

Vienlaicīgi pievienojiet līdz 3 ierīcēm

Aizmirstiet par problēmām, kas saistītas ar pārāk maz pieejamiem klēpjdatoru portiem. Orico adapteris piedāvā 3 USB portus, kas nozīmē, ka vienlaikus varat pievienot līdz 3 aprīkojuma vienībām. Ierīce ir saderīga ar tastatūrām, datorpelēm, USB diskdziņiem, printeriem un grafikas planšetdatoriem. Ir arī TF karšu slots, kas garantē ļoti ātru datu nolasīšanu.

Tūlītēja failu pārsūtīšana

Tagad jūs varat ātri pārsūtīt visus nepieciešamos fotoattēlus vai videoklipus starp ierīcēm. Orico adapteris nodrošina pārraides ātrumu līdz 5Gbps (USB 3.0 portā)! Tas nozīmē, ka jums ir nepieciešamas tikai apmēram 3 sekundes, lai pārsūtītu 1 GB failu. Vairs nekādas nebeidzamas gaidīšanas!

Iespaidīgs sniegums

Neļaujiet aparatūras veiktspējas problēmām ietekmēt jūsu darba efektivitāti. Orico adapterim ir iebūvēta IC mikroshēma, kas garantē tā vienmērīgu, stabilu darbību pat tad, ja tam pievienojat vairāk ierīču. Turklāt produkts ir optimizēts lietošanai ar peli un tastatūru, tāpēc jums nav jāuztraucas par aizkavi vai savienojuma problēmām.

Zīmolu Orico
Vārds USB-A centrmezgls
Modelis AH-A12F-GY-BP
Krāsa Pelēks
Ievades USB-A
Izvades USB 3.0 x 1, USB 2.0 x 2, TF kartes slots x1
Pārraides ātrums USB 3.0: līdz 5Gbps;
USB 2.0: līdz 480Mbps;
Materiāls Alumīnija sakausējums
Dimensijas 88x15x7.5mm
Kabeļa garums 150mm

Rakstīt atsauksmi

Piezīme: HTML netiek pieņemts, lūdzu, izmantojiet neformatētu tekstu.
Slikts Labs
reCAPTCHA verification failed! Please try again.
Šī tīmekļa vietne izmanto sīkfailus Mēs izmantojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas, nodrošinātu sociālo saziņas līdzekļu funkcijas un analizētu mūsu datplūsmu. Informāciju par to, kā jūs izmantojat mūsu vietni, mēs arī kopīgojam ar saviem sociālās saziņas līdzekļu, reklamēšanas