Izvēlne
Your Cart

Darkflash DC240 PC Ūdens Dzesētājs ARGB

Darkflash DC240 PC Ūdens Dzesētājs ARGB
Darkflash DC240 PC Ūdens Dzesētājs ARGB
Darkflash DC240 PC Ūdens Dzesētājs ARGB
Darkflash DC240 PC Ūdens Dzesētājs ARGB
Darkflash DC240 PC Ūdens Dzesētājs ARGB
Darkflash DC240 PC Ūdens Dzesētājs ARGB
Darkflash DC240 PC Ūdens Dzesētājs ARGB
  • Pieejamība: Pēc pasūtījuma 5 - 7 darba dienas
  • Zīmols: DARKFLASH
  • Kods: DC240-WH
  • EAN: 4710343795186
  • Cena par: DC240-WH
68,51€
Bez nodokļa: 56,62€
Ielikt grozā
Tulkojums veikts ar mašīntulku.


Pārliecinieties, ka Jūsu dators izpildīs jebkuru izaicinājumu un nepārkarst. Darkflash DC240 ūdens dzesēšana izmanto 2 ventilatorus un ir paredzēta, lai efektīvi izkliedētu siltumu. Tās papildu priekšrocība ir RGB fona apgaismojums, pateicoties kuru jūs varat bez piepūles sasniegt satriecošus vizuālos efektus. Ierīce ir saderīga ar Intel un AMD procesoriem.Aizmirstiet par problēmām ar dzesēšanas uzstādīšanu. DC240 ir saderīgs ar dažādiem Intel un AMD procesoriem, un uzstādīšana ir brīze. Varat arī sinhronizēt to ar savu mātesplati (3 pin 5V savienotājs). Ierīcei ir arī PWM centrmezgls (ar 3 portiem - 1x PWM/FG, 2x PWM 3 pin vai 4 pin). Turklāt, pat ja mātesplatē nav atbilstoša Porta, jūs joprojām varat kontrolēt LED režīmu ar korpusa atiestatīšanas pogu.
Rūpējieties ne tikai par optimālu datora dzesēšanu, bet arī par tā moderno, stilīgo izskatu. Dc240 dzesēšanas blokam ir krāsains ARGB fona apgaismojums, kas nodrošina fantastisku izskatu. Ievērības cienīgs ir arī speciāli izstrādātais ūdens bloks, kas uz korpusa piesaista uzmanību ar sākotnējo dizainu. Vai vēlaties iegūt vēl interesantākus efektus? Apvienojiet dzesēšanu ar citiem komponentiem ar apgaismojumu!


Dzesēšanā tiek izmantoti 2 ventilatori (4 pin PWM, 5V a-RGB savienotāji), katrs aprīkots ar 9 asmeņiem. Viņiem ir arī augsta efektivitāte un pārsteidzoši klusa darbība, ko nodrošina īpaši pretvibrācijas spilventiņi. Atvadieties no skaļa, kaitinoša trokšņa! Turklāt Ventilatori atbalsta PWM funkciju, kas nozīmē, ka viņi var automātiski pielāgot savu ātrumu atkarībā no CPU temperatūras.
Nebaidieties, ka Jūsu dators pārkarst. Dzesēšana ir aprīkota ar vara pamatni, kas ļauj efektīvi izkliedēt siltumu. Tam ir arī E-veida ūdens kanāls, kas spēja palielināt tā darbības efektivitāti. Turklāt DC240 izmanto augstas veiktspējas keramikas gultņus, efektīvu, pret koroziju izturīgu sūkni un 2 blīvi austas pītas caurules. Tas viss ļāva ievērojami palielināt tā efektivitāti un pagarināt tā kalpošanas laiku.


Rakstīt atsauksmi

Piezīme: HTML netiek pieņemts, lūdzu, izmantojiet neformatētu tekstu.
Slikts Labs
reCAPTCHA verification failed! Please try again.
Šī tīmekļa vietne izmanto sīkfailus Mēs izmantojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas, nodrošinātu sociālo saziņas līdzekļu funkcijas un analizētu mūsu datplūsmu. Informāciju par to, kā jūs izmantojat mūsu vietni, mēs arī kopīgojam ar saviem sociālās saziņas līdzekļu, reklamēšanas