Izvēlne
Your Cart

Pgytech SnapLock plāksnes adapteris (tikai adapterim) PGYTECH (P-CG-051)

Pgytech SnapLock plāksnes adapteris (tikai adapterim) PGYTECH (P-CG-051)
Pgytech SnapLock plāksnes adapteris (tikai adapterim) PGYTECH (P-CG-051)
  • Pieejamība: Pēc pasūtījuma 5 - 7 darba dienas
  • Zīmols: PGYTECH
  • Kods: P-CG-051
  • EAN: 6970801337039
  • Cena par: P-CG-051
25,24€
Bez nodokļa: 20,86€
Ielikt grozā
Tulkojums veikts ar mašīntulku.


PGYTECH P-CG-051 snap bloķēšanas adapteris (bāze)

Tagad jūs varat ātri nomainīt piederumus un pat kameras un baudīt lielāku elastību, ierakstot. PGYTECH zīmola Snap Lock adapteris ir saderīgs ar daudzām standarta iekārtām un ļauj ātri uzstādīt vai noņemt izvēlētās ierīces. Tas ir arī izstrādāts, lai nodrošinātu drošu, stabilu stiprinājumu.

Ātra ierīces instalēšana

Jums vairs nav jāuztraucas par to, ka palaidīsit garām iespēju iemūžināt savu sapņu kadru. Izmantojot vairākus PGYTECH zīmola adapterus, varat ātri nomainīt kameru vai uzstādīt to uz statīva, kardāna vai slīdņa. Īsā laikā jūs varēsiet pielāgot savu aprīkojumu savām vajadzībām vai situācijai un sagatavot fantastiskus, oriģinālus kadrus. Īpaša SnapLock sistēma ļauj to izdarīt.

Plaša saderība

Adapteris ir izstrādāts tā, lai tas būtu saderīgs ar lielāko daļu populārā aprīkojuma, kas radošajiem darbiniekiem šķiet noderīgs. Piederuma apakšā ir 1/4" un 3/8" vītņoti caurumi, un tā sānos atrodas Arca-Swiss interfeiss. Tas viss padara produktu ideāli piemērotu kardāniem, montāžas plāksnēm, slīdņiem vai statīviem.

Stabilitāte un drošība

Neuztraucieties par to, ka jūsu kamera nokrīt un tiek sabojāta. Plāksnē tiek izmantota īpaši izstrādāta, patentēta, cieši pieguļoša skrūve, lai nodrošinātu drošu, stabilu stiprinājumu. Turklāt papildu poga ļauj bloķēt piederumu un izvairīties no nejaušas atslābināšanās.

Portatīvo

Šis praktiskais aksesuārs var pavadīt jūs gandrīz jebkurā vietā. Tas sver tikai 55g un tā izmēri ir 55x38x17.5mm. Tas nav pārāk smags un neaizņem daudz vietas - to var viegli ievietot mugursomā, somā vai pat kabatā. Tādā veidā jūs varat to paņemt līdzi, kad vien jums tas ir nepieciešams.

Zīmolu PGYTECH
Vārds Darbības kameras fiksbloķēšanas plāksnes adapteris
Modelis P-CG-051
Materiāls Alumīnija sakausējums
Svars 55g
Dimensijas 55x38x17.5mm

Rakstīt atsauksmi

Piezīme: HTML netiek pieņemts, lūdzu, izmantojiet neformatētu tekstu.
Slikts Labs
reCAPTCHA verification failed! Please try again.
Šī tīmekļa vietne izmanto sīkfailus Mēs izmantojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas, nodrošinātu sociālo saziņas līdzekļu funkcijas un analizētu mūsu datplūsmu. Informāciju par to, kā jūs izmantojat mūsu vietni, mēs arī kopīgojam ar saviem sociālās saziņas līdzekļu, reklamēšanas