Izvēlne
Your Cart

Puluz magnētiskās bāzes adapteris PULUZ PU706B darbības kamerai

Puluz magnētiskās bāzes adapteris PULUZ PU706B darbības kamerai
Puluz magnētiskās bāzes adapteris PULUZ PU706B darbības kamerai
  • Pieejamība: Pēc pasūtījuma 5 - 7 darba dienas
  • Zīmols: PULUZ
  • Kods: PU706B
  • EAN: 5905316147621
  • Cena par: PU706B
6,66€
Bez nodokļa: 5,51€
Ielikt grozā
Tulkojums veikts ar mašīntulku.


Magnētiskais adapteris PULUZ PU706B sporta kamerām.

PULUZ PU706B adapteris ir ārkārtīgi praktisks risinājums sporta kamerām, kam ir savienojums, kas ļauj uzreiz pārsūtīt kameru starp dažādiem stiprinājumiem, piemēram, pašbildes nūjām, piesūcekņiem vai plaukstas rokturiem. Šis adapteris ir saderīgs ar daudziem sporta kameru modeļiem, piemēram, DJI Osmo Action 3, Osmo Action, dažādiem GoPro sērijas Hero modeļiem vai Insta360's One sēriju, kā arī daudziem citiem.

02Puluz/PU706B/5

Magnētiskais aizbīdnis

Ir vērts atzīmēt magnētisko aizbīdni, kas ir svarīga šī piederuma iezīme. Pateicoties tam, kameras piestiprināšana un nostiprināšana kļūst patiešām vienkārša un ātra. Vienkārši pabīdiet bloķēšanas slīdni un pagrieziet kameru adapterī, lai to noņemtu. Tas ļauj daudz vieglāk pārslēgties starp dažādiem stiprinājumiem, piemēram, starp rokas fotografēšanu un statīvu izmantošanu.

02Puluz/PU706B/2

Izturīgs materiāls

Izgatavots no lieljaudas ABS materiāla, dizains nodrošina izturību un izturību, kas ir īpaši svarīgi intensīvas lietošanas laikā. PU706B adapteris tika izveidots, lai jūs varētu brīvi īstenot savus projektus, neuztraucoties par adaptera sabojāšanu.

02Puluz/PU706B/4

Saderības

Tās saderība ir vēl viena priekšrocība - magnētiskā bāze ar 1/4 statīva vītni ļauj adapterim nemanāmi piestiprināties pie dažādiem piederumiem, piemēram, statīviem, skavu žokļiem, piesūcekņiem vai pašbildes nūjām. Tas nozīmē, ka tas der lielākajai daļai sporta kameru, ļaujot ierakstīt gan sporta notikumus, gan personīgos sasniegumus.

02Puluz/PU706B/3

Ātra montāža

Ātra un vienmērīga pāreja starp dažādiem stiprinājumiem ir funkcija, kas nodrošina ērtības situācijās, kad notikumi risinās dinamiski. Tā rezultātā kameras noņemšana un pārvietošana uz citu stiprinājumu ir vienkārša un efektīva.

02Puluz/PU706B/5

Vienmēr ar jums

Šis stabili uzbūvētais dizains ir lieliski piemērots ekstremāliem apstākļiem un piedzīvojumu ierakstīšanai. Neatkarīgi no tā, vai nodarbojaties ar ekstrēmiem sporta veidiem, piedalāties intensīvās aktivitātēs vai ceļojumā ar draugiem, PU706B nodrošinās, ka iemūžināsit visus svarīgos mirkļus. Adapteris ir arī viegls un kompakts (sver tikai 34,3 gramus), tāpēc to vienmēr varat viegli nēsāt līdzi.

02Puluz/PU706B/1

Komplektā jūs atradīsiet

  • Adapteris
Zīmolu Puluz
Modelis PU706B
Krāsa Melns
Materiāls ABS
Dimensijas 6,1 x 3,5 x 3,2 cm
Svars 34,3g

Rakstīt atsauksmi

Piezīme: HTML netiek pieņemts, lūdzu, izmantojiet neformatētu tekstu.
Slikts Labs
reCAPTCHA verification failed! Please try again.
Šī tīmekļa vietne izmanto sīkfailus Mēs izmantojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas, nodrošinātu sociālo saziņas līdzekļu funkcijas un analizētu mūsu datplūsmu. Informāciju par to, kā jūs izmantojat mūsu vietni, mēs arī kopīgojam ar saviem sociālās saziņas līdzekļu, reklamēšanas