Izvēlne
Your Cart

Foneng Audio kabelis AUX 3.5mm ligzda Foneng BM22 (melns)

Foneng Audio kabelis AUX 3.5mm ligzda Foneng BM22 (melns)
Foneng Audio kabelis AUX 3.5mm ligzda Foneng BM22 (melns)
  • Pieejamība: Pēc pasūtījuma 5 - 7 darba dienas
  • Zīmols: FONENG
  • Kods: BM22 BLACK
  • EAN: 6970462516026
  • Cena par: BM22 BLACK
1,57€
Bez nodokļa: 1,30€
Ielikt grozā
Tulkojums veikts ar mašīntulku.


AUX 3.5 mm ligzdas audio kabelis Foneng BM22 (melns)

Foneng BM22 audio kabelis ļaus jums, piemēram, savienot skaļruņus ar datoru vai austiņas ar viedtālruni. Tas izceļas ar plašu savietojamību un nodrošina augstas kvalitātes skaņu. Produkts ir arī ļoti izturīgs un izturīgs pret bojājumiem. Kabeļa garums ir 100 cm.

Foneng/BM22-Black/2

Augsta skaņas kvalitāte

Pateicoties rūpīgi apsvērtajam dizainam, BM22 kabelis var nodrošināt drošu audio signālu pārraidi un augstu izturību pret traucējumiem. Produkts atbalsta arī progresīvu trokšņa samazināšanas tehnoloģiju. Tā rezultātā tas garantē fantastisku skaņas kvalitāti ar augstu precizitāti un skaidru, dabisku skaņu.

Foneng/BM22-Black/4

Plaša saderība

Kabelis ir saderīgs ar lielāko daļu ierīču, kas aprīkotas ar 3.5 mm AUX pieslēgvietām. Piemēram, to var viegli savienot ar viedtālruni, klēpjdatoru, datoru, automašīnas radio, skaļruņiem un daudz ko citu. Iespējas ir gandrīz bezgalīgas!

Foneng/BM22-Black/3

Augstākās kvalitātes meistarība

Nebaidieties, ka kabelis ātri atteiksies jums kalpot. BM22 ir ļoti izturīgs, un tā visneaizsargātākās daļas ir saņēmušas papildu aizsardzību. Produkts ir aprīkots arī ar apzeltītiem savienotājiem, kas atšķiras ar augstu izturību pret oksidāciju un traucējumiem.

Foneng/BM22-Black/7

Zīmolu Foneng
Modelis BM22
Krāsa Melns
Tips AUX 3,5 mm ligzda līdz AUX 3,5 mm ligzdai
Garums 100 cm

Rakstīt atsauksmi

Piezīme: HTML netiek pieņemts, lūdzu, izmantojiet neformatētu tekstu.
Slikts Labs
reCAPTCHA verification failed! Please try again.
Šī tīmekļa vietne izmanto sīkfailus Mēs izmantojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas, nodrošinātu sociālo saziņas līdzekļu funkcijas un analizētu mūsu datplūsmu. Informāciju par to, kā jūs izmantojat mūsu vietni, mēs arī kopīgojam ar saviem sociālās saziņas līdzekļu, reklamēšanas