Izvēlne
Your Cart

Foneng Audio kabelis AUX 3.5mm ligzda Foneng BM23 (balta)

Foneng Audio kabelis AUX 3.5mm ligzda Foneng BM23 (balta)
Foneng Audio kabelis AUX 3.5mm ligzda Foneng BM23 (balta)
  • Pieejamība: Pēc pasūtījuma 5 - 7 darba dienas
  • Zīmols: FONENG
  • Kods: "BM23 3.5MM TO 3.5MM
  • EAN: 6970462516033
  • Cena par: "BM23 3.5MM TO 3.5MM
1,33€
Bez nodokļa: 1,10€
Ielikt grozā
Tulkojums veikts ar mašīntulku.


AUX 3.5 mm ligzdas audio kabelis Foneng BM23 (balts)

Foneng BM23 kabelis ļaus jums, piemēram, savienot skaļruņus ar datoru vai austiņas ar viedtālruni. Izbaudiet augstu skaņas kvalitāti un neuztraucieties par nepatīkamiem rāvieniem - produkts atbalsta trokšņu slāpēšanas tehnoloģiju. Turklāt vara kabelis garantē drošu signāla pārraidi. Kabelis ir arī ļoti izturīgs.

Foneng/BM23-White/3

Augstas kvalitātes skaņa

Vai vēlaties vislabāko iespējamo skaņas kvalitāti? BM23 kabelis jūs nepievils! Vara kabelis nodrošina ātru un stabilu signāla pārraidi, un apzeltītie savienotāji garantē iespaidīgu izturību pret traucējumiem. Tas viss izpaužas skaidrā, ausīm patīkamā skaņā ar augstu precizitāti.

Foneng/BM23-White/4

Izturīga meistarība

BM23 ir izgatavots no videi draudzīgas TPE plastmasas, padarot to ļoti izturīgu un ne pārāk jutīgu pret bojājumiem. Turklāt apzeltītie savienotāji ir izturīgi pret oksidāciju - tie ilgu laiku kalpos jums. Izvēlieties augstākās kvalitātes meistarību un nebaidieties, ka kabelis atteiksies jums kalpot pārāk ātri!

Foneng/BM23-White/1

Plaša saderība

3,5 mm līdz 3,5 mm audio kabelis ir ideāli piemērots daudzām lietojumprogrammām. Cita starpā BM23 ir saderīgs ar viedtālruņiem, klēpjdatoriem, datoriem, mūzikas atskaņotājiem un daudz ko citu. Izmantojot to, varat, piemēram, savienot tālruni ar automašīnas radio vai skaļruņus ar piezīmjdatoru.

Foneng/BM23-White/7

Zīmolu Foneng
Modelis BM23
Krāsu Balts
Tips 3,5 mm līdz 3,5 mm
Garums 100 cm

Rakstīt atsauksmi

Piezīme: HTML netiek pieņemts, lūdzu, izmantojiet neformatētu tekstu.
Slikts Labs
reCAPTCHA verification failed! Please try again.
Šī tīmekļa vietne izmanto sīkfailus Mēs izmantojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas, nodrošinātu sociālo saziņas līdzekļu funkcijas un analizētu mūsu datplūsmu. Informāciju par to, kā jūs izmantojat mūsu vietni, mēs arī kopīgojam ar saviem sociālās saziņas līdzekļu, reklamēšanas