Izvēlne
Your Cart

Foneng Auto lādētājs dual USB Foneng C07 2.4A (melns)

Foneng Auto lādētājs dual USB Foneng C07 2.4A (melns)
Foneng Auto lādētājs dual USB Foneng C07 2.4A (melns)
  • Pieejamība: Pēc pasūtījuma 5 - 7 darba dienas
  • Zīmols: FONENG
  • Kods: C07 BLACK
  • EAN: 6970462517030
  • Cena par: C07 BLACK
2,06€
Bez nodokļa: 1,70€
Ielikt grozā
Tulkojums veikts ar mašīntulku.


Foneng C07 2.4A divkāršs USB automašīnas lādētājs (melns)

Iegūstiet iespēju ērti uzlādēt ierīces ceļojuma laikā. Foneng C07 automašīnas lādētājs piedāvā līdz 2.4A un tam ir plaša saderība. Tas ir aprīkots ar 2 USB portiem, kas ļauj vienlaikus uzlādēt līdz 2 aprīkojuma vienībām. Tas ir arī ārkārtīgi kompakts, tomēr izturīgs.

Foneng/C07-Black/6

Vienlaicīgi uzlādējiet 2 ierīces

Vai nepieciešams uzlādēt tālruni un planšetdatoru? Vai varbūt vēlaties uzlādēt 2 viedtālruņus - savus un pasažiera -? Nav problēmu - C07 lādētājs ir aprīkots ar 2 USB portiem, tāpēc vienlaikus varat uzlādēt līdz 2 ierīcēm. Turklāt produkts piedāvā līdz 2,4 A, tāpēc uzlāde neaizņems ilgu laiku.

Foneng/C07-Black/5

Pārdomāts dizains

Lādētāja izgatavošanai ir izmantoti augstas kvalitātes materiāli, kas nozīmē tā izturību un elegantu dizainu. Ierīce ir patīkama pieskārienam un izturīga pret bojājumiem - tā ilgu laiku kalpos jums. C07 ir arī ļoti viegls un kompakts.

Foneng/C07-Black/4

Plaša saderība

Lādētājs ir lieliski piemērots 12-24V transportlīdzekļiem - to var veiksmīgi izmantot gan automašīnā, gan kravas automašīnā. Tas ir saderīgs arī ar dažādām ierīcēm, piemēram, viedtālruņiem, planšetdatoriem un digitālajām kamerām. Tas ir aprīkots arī ar viedo mikroshēmu, tāpēc tas automātiski nosaka pievienoto aprīkojumu un pielāgo tā darbību atbilstoši tā prasībām.

Foneng/C07-Black/7

Zīmolu Foneng
Modelis C07
Krāsa Melns
Ievades DC 12-24 V
USB1/USB2 izeja DC 5 V 2,4 A maks.
Materiāls ABS

Rakstīt atsauksmi

Piezīme: HTML netiek pieņemts, lūdzu, izmantojiet neformatētu tekstu.
Slikts Labs
reCAPTCHA verification failed! Please try again.
Šī tīmekļa vietne izmanto sīkfailus Mēs izmantojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas, nodrošinātu sociālo saziņas līdzekļu funkcijas un analizētu mūsu datplūsmu. Informāciju par to, kā jūs izmantojat mūsu vietni, mēs arī kopīgojam ar saviem sociālās saziņas līdzekļu, reklamēšanas