Izvēlne
Your Cart

Foneng Auto lādētājs Foneng C15, USB, 4A (pelēks)

Foneng Auto lādētājs Foneng C15, USB, 4A (pelēks)
Foneng Auto lādētājs Foneng C15, USB, 4A (pelēks)
  • Pieejamība: Pēc pasūtījuma 5 - 7 darba dienas
  • Zīmols: FONENG
  • Kods: C15 SINGLE
  • EAN: 6970462516255
  • Cena par: C15 SINGLE
3,16€
Bez nodokļa: 2,61€
Ielikt grozā
Tulkojums veikts ar mašīntulku.


Auto lādētājs Foneng C15, USB, 4A (pelēks)

Foneng C15 automašīnas lādētājs atbalsta ātru uzlādi un nodrošina līdz pat 4A. Tā rezultātā tas īsā laikā uzlādēs jūsu viedtālruni vai planšetdatoru. Tas ir aprīkots ar USB-A portu un tam ir plaša saderība. Tajā pašā laikā tas ir ļoti izturīgs, tomēr kompakts.

Foneng/C15-Single/4

Ātra uzlāde

Jums vairs nav jāgaida pārāk ilgi, līdz planšetdators vai tālrunis atkal būs gatavs lietošanai. C15 lādētājs nodrošina līdz 4 A un atbalsta tādus ātrās uzlādes standartus kā QC3.0, VOOC, AFC, FCP un SCP. Turklāt tas inteliģenti atpazīst pievienoto aprīkojumu un automātiski pielāgo tā darbību, lai to uzlādētu pēc iespējas īsākā laikā, vienlaikus aizsargājot akumulatoru no bojājumiem.

Foneng/C15-Single/5

Uzlabots dizains

Lādētājs ir ārkārtīgi viegls un kompakts - tā transportēšana un uzglabāšana neradīs jums nekādas problēmas. Turklāt tā korpuss ir izgatavots no augstas kvalitātes alumīnija sakausējuma. Tas padara produktu ļoti izturīgu, izturīgu pret bojājumiem un patīkamu pieskārienu. To izceļas arī ar stilīgu, minimālisma dizainu.

Foneng/C15-Single/2

Saderības

Lādētāju var viegli izmantot lielākajā daļā 12-24V transportlīdzekļu - piemēram, automašīnās un pat kravas automašīnās. C15 ir saderīgs arī ar populārākajām ierīcēm, piemēram, viedtālruņiem, planšetdatoriem, digitālajām kamerām un citām. Izvēlies universālus risinājumus un aizmirsti par problēmām!

Foneng/C15-Single/7

Zīmolu Foneng
Modelis C15
Krāsa Melns
Ostas 1x USB-A
Ievades 12-24 V
Izejas strāva 4 A maks.
Materiāls ABS, alumīnija sakausējums

Rakstīt atsauksmi

Piezīme: HTML netiek pieņemts, lūdzu, izmantojiet neformatētu tekstu.
Slikts Labs
reCAPTCHA verification failed! Please try again.
Šī tīmekļa vietne izmanto sīkfailus Mēs izmantojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas, nodrošinātu sociālo saziņas līdzekļu funkcijas un analizētu mūsu datplūsmu. Informāciju par to, kā jūs izmantojat mūsu vietni, mēs arī kopīgojam ar saviem sociālās saziņas līdzekļu, reklamēšanas