Izvēlne
Your Cart

Foneng Metāla automašīnas lādētājs dual USB Foneng C08 2.4A (melns)

Foneng Metāla automašīnas lādētājs dual USB Foneng C08 2.4A (melns)
Foneng Metāla automašīnas lādētājs dual USB Foneng C08 2.4A (melns)
  • Pieejamība: Pēc pasūtījuma 5 - 7 darba dienas
  • Zīmols: FONENG
  • Kods: C08 BLACK
  • EAN: 6970462517047
  • Cena par: C08 BLACK
2,46€
Bez nodokļa: 2,03€
Ielikt grozā
Tulkojums veikts ar mašīntulku.


Metāla duālais USB auto lādētājs Foneng C08 2.4A (melns)

Vai meklējat mazu automašīnas lādētāju? Foneng C08 modelis būs lieliska izvēle! Tas ir aprīkots ar 2 USB portiem, tāpēc tas ļauj vienlaikus uzlādēt 2 ierīces. Tas ir arī ļoti izturīgs un nodrošina līdz 2.4A, tāpēc jums nebūs jāgaida pārāk ilgi, līdz jūsu aprīkojums atkal būs gatavs darbam.

Foneng/C08-Black/1

Augstas kvalitātes būvniecība

Lādētājs ir aprīkots ar metāla korpusu, padarot to ļoti izturīgu un izturīgu pret bojājumiem. Tas izceļas arī ar kompakto izmēru un modernu, stilīgu dizainu. Turklāt, pateicoties labi pārdomātajam dizainam, ierīce stabili paliek savā vietā - tā neizkritīs no cigarešu šķiltavas ligzdas pat uz bedraina ceļa vai ātruma izciļņos.

Foneng/C08-Black/2

Universālā saderība

Lādētājs ir lieliski piemērots gan vieglajām automašīnām, gan kravas automašīnām - tas ir saderīgs ar 12-24 V transportlīdzekļiem. Turklāt ar tās palīdzību jūs varat viegli uzlādēt populārākās ierīces, piemēram, viedtālruņus, planšetdatorus un digitālās kameras. Produkts ir aprīkots arī ar viedo mikroshēmu, pateicoties kurai tā automātiski nosaka pievienoto aprīkojumu un pielāgo tā darbību atbilstoši tās prasībām.

Foneng/C08-Black/4

Vienlaicīgi uzlādē 2 ierīces

Negaidiet, līdz tiek uzlādēta viena ierīce, pirms pievienojat citu. Lādētājs ir aprīkots ar 2 USB portiem, tāpēc vienlaikus varat uzlādēt 2 ierīces, piemēram, viedtālruni un planšetdatoru. Turklāt maksimālā strāva 2,4 A nozīmē, ka tālruni var uzlādēt īsā laikā!

Foneng/C08-Black/6

Zīmolu Foneng
Modelis C08
Krāsa Melns
Ievades DC 12-24 V
USB1/USB2 izeja DC 5 V 2,4 A maks.
Materiāls Alumīnija sakausējums

Rakstīt atsauksmi

Piezīme: HTML netiek pieņemts, lūdzu, izmantojiet neformatētu tekstu.
Slikts Labs
reCAPTCHA verification failed! Please try again.
Šī tīmekļa vietne izmanto sīkfailus Mēs izmantojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas, nodrošinātu sociālo saziņas līdzekļu funkcijas un analizētu mūsu datplūsmu. Informāciju par to, kā jūs izmantojat mūsu vietni, mēs arī kopīgojam ar saviem sociālās saziņas līdzekļu, reklamēšanas