Izvēlne
Your Cart

Ldnio LS361 1m USB-C kabelis

Ldnio LS361 1m USB-C kabelis
Ldnio LS361 1m USB-C kabelis
Ldnio LS361 1m USB-C kabelis
Ldnio LS361 1m USB-C kabelis
Ldnio LS361 1m USB-C kabelis
  • Pieejamība: Pēc pasūtījuma 5 - 7 darba dienas
  • Zīmols: LDNIO
  • Kods: LS361 TYPE C
  • EAN: 5905316143142
  • Cena par: LS361 TYPE C
1,72€
Bez nodokļa: 1,42€
Ielikt grozā
Tulkojums veikts ar mašīntulku.


LDNIO LS361 USB-C kabelis 1m

Iegūstiet iespējamu tūlītēju viedtālruņa uzlādi. LDNIO LS361 kabelis piedāvā līdz pat 2.4A uzlādi un nodrošina drošu lietošanu. Tas ir saderīgs ar virkni ierīču, kurām ir USB-C ports. Tam ir arī izturīgs un nodilumizturīgs dizains.


Ātra uzlāde

Aizmirstiet par tālruņa uzlādi uz nenoteiktu laiku. Kabelis ļauj ātri uzlādēt ar maksimālo strāvu 2,4A. Tā rezultātā viedtālruņa jaudas atjaunošana prasīs tikai dažus mirkļus. Izmantojot kabeli LS361, jūs viegli atjaunosiet enerģiju iekārtās, kas aprīkotas ar USB-C portu, ieskaitot viedtālruni, planšetdatoru vai bezvadu austiņas.


Iespaidīga izturība

Jums nav jāuztraucas par to, ka pārāk drīz kabelis būs jānomaina pret jaunu! Produkts ir izgatavots no ārkārtīgi izturīgas PVC plastmasas, kas ir izturīga pret lieces, vilkšanas vai sapīšanās gadījumiem. Tātad jūs varat būt pārliecināti, ka kabelis jums ilgu laiku kalpos labi.


Specifikāciju:

Ražotājs LDNIO
Modelis LS361
Krāsa Balts
Garums 1 mēn.
Izejas strāva 2.4.A
Savienotāji USB-A / USB-C

Rakstīt atsauksmi

Piezīme: HTML netiek pieņemts, lūdzu, izmantojiet neformatētu tekstu.
Slikts Labs
reCAPTCHA verification failed! Please try again.
Šī tīmekļa vietne izmanto sīkfailus Mēs izmantojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas, nodrošinātu sociālo saziņas līdzekļu funkcijas un analizētu mūsu datplūsmu. Informāciju par to, kā jūs izmantojat mūsu vietni, mēs arī kopīgojam ar saviem sociālās saziņas līdzekļu, reklamēšanas