Izvēlne
Your Cart

Ldnio LS482 2m USB - USB-C kabelis (sarkans)

Ldnio LS482 2m USB - USB-C kabelis (sarkans)
Ldnio LS482 2m USB - USB-C kabelis (sarkans)
  • Pieejamība: Pēc pasūtījuma 5 - 7 darba dienas
  • Zīmols: LDNIO
  • Kods: LS482 TYPE C
  • EAN: 5905316143531
  • Cena par: LS482 TYPE C
2,08€
Bez nodokļa: 1,72€
Ielikt grozā
Tulkojums veikts ar mašīntulku.


LDNIO LS482 LED USB-C kabelis, 2m

LDNIO LS482 kabelis nodrošina ātru uzlādi ar līdz pat 2.4A, kā arī nodrošina datu pārraidi. Tas izceļas ar izturību virs vidējā līmeņa un nodilumizturību. Jums nav jāuztraucas arī par ierīces sabojāšanu. Tas ir ideāli piemērots viedtālruņa vai planšetdatora uzlādēšanai. Turklāt tam ir LED aizmugurgaismojums līdz pat 7 krāsās, piešķirot tam mūsdienīgu noskaņu.


Tūlītēja enerģijas atgūšana

Izmantojot kabeli, jūs varat viegli uzlādēt izvēlētās ierīces, kas ir aprīkotas ar USB-C portu. Kabelis atbalsta ātru uzlādi ar strāvu 2,4A, tāpēc uzlāde neaizņems ilgu laiku. Turklāt tas ļauj vienlaikus atjaunot enerģiju un pārsūtīt datus.


Izturīgs un drošs

Jūs varat būt drošs, ka LDNIO LS482 kabelis jums izcili kalpos ilgu laiku. Kabelim ir veikta virkne stingru testu, lai pierādītu tā izturību, un gals ir vēl vairāk pastiprināts, lai novērstu bojājumus. Jums nav jāuztraucas arī par sava aprīkojuma drošību. Tam ir inteliģenta mikroshēma, kas automātiski pielāgo uzlādes parametrus pievienotajai ierīcei.


Specifikāciju:

Ražotājs LDNIO
Modelis LS482
Garums 2 mēn.
Izejas strāva 2.4.A
Savienotāji USB-A / USB-C

Rakstīt atsauksmi

Piezīme: HTML netiek pieņemts, lūdzu, izmantojiet neformatētu tekstu.
Slikts Labs
reCAPTCHA verification failed! Please try again.
Šī tīmekļa vietne izmanto sīkfailus Mēs izmantojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas, nodrošinātu sociālo saziņas līdzekļu funkcijas un analizētu mūsu datplūsmu. Informāciju par to, kā jūs izmantojat mūsu vietni, mēs arī kopīgojam ar saviem sociālās saziņas līdzekļu, reklamēšanas