Izvēlne
Your Cart

Dudao USB kabelis Dudao L8H 3in1 USB-C / Lightning / Micro 2.4A, 1.1m (sarkans)

Dudao USB kabelis Dudao L8H 3in1 USB-C / Lightning / Micro 2.4A, 1.1m (sarkans)
Dudao USB kabelis Dudao L8H 3in1 USB-C / Lightning / Micro 2.4A, 1.1m (sarkans)
  • Pieejamība: Pēc pasūtījuma 5 - 7 darba dienas
  • Zīmols: DUDAO
  • Kods: L8H RED
  • EAN: 6973687243715
  • Cena par: L8H RED
2,24€
Bez nodokļa: 1,85€
Ielikt grozā
Tulkojums veikts ar mašīntulku.


Dudao L8H 3in1 USB-C / Lightning / Micro 2.4A USB kabelis, 1.1m (sarkans)

Vai ikdienā izmantojat vairāk nekā vienu ierīci, piemēram, planšetdatoru un 2 viedtālruņus? Jums vairs nav nepieciešams nēsāt līdzi papildu kabeļus! Dudao L8H ir universāls 3-in-1 kabelis, kas piedāvā 3 dažādus savienotājus - USB-C, Lightning un micro USB. Tātad jūs varat vienlaikus savienot 3 ierīces! Produkts nodrošina uzlādes strāvu līdz 2,4 A un izceļas ar ievelkamu, bet izturīgu dizainu.

Dudao/L8H-red/1

Uzlādējiet 3 ierīces vienlaicīgi

Tagad jūs varat ērti uzlādēt līdz 3 ierīcēm vienlaikus. 3-in-1 Dudao L8H kabelis ir aprīkots ar 3 savienotājiem - USB-C, Lightning un micro USB. Tas ļauj vienlaikus savienot, piemēram, savu iPhone, Android tālruni un vecāku planšetdatoru uzlādēšanai. Produkts izceļas ar plašu saderību - tas lieliski darbosies ar jūsu aprīkojumu!

Dudao/L8H-red/2

Ievelkams dizains

L8H kabelis ir ārkārtīgi viegls un parocīgs. Tas izceļas arī pateicoties gudrajam ievelkamajam dizainam - to var viegli pagarināt līdz 110 cm garumam. Kad jums tas vairs nav vajadzīgs, vienkārši sarullējiet to, lai aizņemtu mazāk vietas. Tas atvieglo uzglabāšanu un transportēšanu - jūs varat to viegli ievietot rokassomiņā un ņemt līdzi uz darbu vai universitāti!

Dudao/L8H-red/3

Iespaidīga izturība

Vai meklējat kabeli, kas jums ilgu laiku lieliski kalpos? L8H ir ideāla izvēle! Ir izmantoti augstas kvalitātes materiāli, lai padarītu to izturīgu un izturīgu pret nodilumu, lieces un bojājumiem. Turklāt mehānisms, kas atbild par kabeļa tinumu un atritināšanu, nodrošina vienmērīgu, uzticamu darbību.

Dudao/L8H-red/4

Uzlādējiet ierīces īsā laikā

Netērējiet laiku, gaidot, kamēr ierīces tiks uzlādētas. L8H kabelis atbalsta uzlādes ātrumu līdz 2,4 A, kas nozīmē, ka tas var ātri atjaunot enerģiju jūsu izvēlētajam aprīkojumam. Nepieciešams drīz atstāt māju un uztraukties, ka viedtālruņa akumulators atteiksies jums kalpot? Vienkārši pievienojiet to un redziet, cik ātri tas atkal sāks darboties!

Dudao/L8H-red/5
Ražotājs Dudao
Modelis L8H
Krāsu Sarkans
Tips USB uz USB-C / Lightning / micro USB
USB standarts Usb 2.0
Uzlādes intensitāte 2.4. A maks.
Materiāls ABS + TPE
Garums 110 cm maks.

Rakstīt atsauksmi

Piezīme: HTML netiek pieņemts, lūdzu, izmantojiet neformatētu tekstu.
Slikts Labs
reCAPTCHA verification failed! Please try again.
Šī tīmekļa vietne izmanto sīkfailus Mēs izmantojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas, nodrošinātu sociālo saziņas līdzekļu funkcijas un analizētu mūsu datplūsmu. Informāciju par to, kā jūs izmantojat mūsu vietni, mēs arī kopīgojam ar saviem sociālās saziņas līdzekļu, reklamēšanas