Izvēlne
Your Cart

Choetech Induktīvais lādētājs ar rokturi Choetech T200-f (melns)

Choetech Induktīvais lādētājs ar rokturi Choetech T200-f (melns)
Choetech Induktīvais lādētājs ar rokturi Choetech T200-f (melns)
  • Pieejamība: Pēc pasūtījuma 5 - 7 darba dienas
  • Zīmols: CHOETECH
  • Kods: T200-F
  • EAN: 6971824979619
  • Cena par: T200-F
13,71€
Bez nodokļa: 11,33€
Ielikt grozā
Tulkojums veikts ar mašīntulku.


Choetech induktīvais lādētājs iPhone 12

Uzlādējiet tālruni bezvadu režīmā pat tad, ja ceļojat automašīnā. Choetech indukcijas lādētājs ir 15 vati, atbalsta PD 3.0 ātrās uzlādes tehnoloģiju un ir īpaši izstrādāts iPhone 12 modeļiem. Tas ir saderīgs ar lielāko daļu ventilācijas atveru, un uzstādīšana ir ārkārtīgi vienkārša. Turklāt stiprinājums pieļauj 360° rotāciju. Produkts netraucē signālu, tāpēc uzlādes laikā bez raizēm varat izmantot navigāciju.

Ātri un efektīvi

Choetech induktīvais lādētājs ir saderīgs ar iPhone 12 Pro Max, 12 Pro, 12 un 12 Mini. Ierīce atbalsta PD 3.0 ātrās uzlādes tehnoloģiju un pilnībā uzlādēs jūsu iPhone akumulatoru aptuveni 3,5 stundu laikā. Choetech lādētājs ir ātrāks un efektīvāks nekā standarta lādētāji, ļaujot samazināt laiku, kas jums jāgaida, līdz ierīce tiek uzlādēta.

Lietošanas ērtums

Efektīvi un viegli uzstādiet Choetech induktīvo lādētāju uz automašīnas gaisa ventilācijas režģa. Produkts ir saderīgs ar lielāko daļu režģu. 360° pagriešana ļauj novietot tālruni jebkurā vēlamajā vietā. Tālruņa uzlādes laikā varat bez raizēm izmantot navigāciju, jo lādētājs netraucē signālam. Ierīcei ir USB-C ports.

Papildu privilēģijas

Lādētāja neslīdošās sastāvdaļas nodrošinās, ka ierīce stingri paliks savā vietā. Produkts tika izveidots no augstas kvalitātes materiāliem, un to ir pilnīgi droši lietot. Daļa, uz kuras atrodas tālrunis, ir izgatavota no gumijas, tāpēc jums nav jāuztraucas par skrāpējumu veidošanos. Ja jūsu tālrunim ir cits korpuss, nevis MagSafe, pirms uzlādes tas ir jānoņem.

Iekļauts:

  • Choetech induktīvais lādētājs ar turētāju
  • Lietotāja rokasgrāmata
Ražotājs Cheotech
Modelis T200-F
Jauda 15 W
Saderības iPhone 12 Pro Max / 12 Pro / 12 / 12 Mini
Krāsa Melns

Rakstīt atsauksmi

Piezīme: HTML netiek pieņemts, lūdzu, izmantojiet neformatētu tekstu.
Slikts Labs
reCAPTCHA verification failed! Please try again.
Šī tīmekļa vietne izmanto sīkfailus Mēs izmantojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas, nodrošinātu sociālo saziņas līdzekļu funkcijas un analizētu mūsu datplūsmu. Informāciju par to, kā jūs izmantojat mūsu vietni, mēs arī kopīgojam ar saviem sociālās saziņas līdzekļu, reklamēšanas