Izvēlne
Your Cart

Joyroom indukcijas lādētājs Qi Joyroom S-IW003S 2,5 W Apple Watch ierīcei 0,3 m (baltā krāsā)

Joyroom indukcijas lādētājs Qi Joyroom S-IW003S 2,5 W Apple Watch ierīcei 0,3 m (baltā krāsā)
Joyroom indukcijas lādētājs Qi Joyroom S-IW003S 2,5 W Apple Watch ierīcei 0,3 m (baltā krāsā)
  • Pieejamība: Pēc pasūtījuma 5 - 7 darba dienas
  • Zīmols: JOYROOM
  • Kods: S-IW003S
  • EAN: 6941237177513
  • Cena par: S-IW003S
6,82€
Bez nodokļa: 5,64€
Ielikt grozā
Tulkojums veikts ar mašīntulku.


Joyroom Qi induktīvais lādētājs S-IW003S 2,5W Apple Watch pulkstenim

Izbaudiet ātru un ērtu Apple Watch pulksteņa uzlādi. Joyroom S-IW003S induktīvais lādētājs nodrošina līdz 2,5 W jaudu un izceļas ar 2,800GS magnētisko spēku. Tā rezultātā tas var nodrošināt viedpulkstenim nepieciešamo stabilitāti. Tas ir saderīgs ar Apple Watch pulksteņiem no 1. līdz 6. paaudzei, un tam ir iespaidīga izturība.

Plaša saderība - ātra uzlāde

Kabelis ir saderīgs ar Apple Watch pulksteņiem pat 6 paaudzēs - no 1. līdz 6. datumam. Tas nozīmē, ka tas ļauj nemanāmi uzlādēt dažādas ierīces. Turklāt nebūs nepieciešams ilgs laiks, lai atjaunotu viedpulksteņa jaudu. Piemēram, Apple Watch 6 līdz 100% uzlādēšana, izmantojot kabeli, aizņem apmēram 2,5 stundas.

Lietošanas drošība

Deriet uz pārbaudītiem risinājumiem un izvēlieties kabeli, kas nodrošinās jūsu ierīcēm ne tikai ātru, bet arī drošu uzlādi. Modelis S-IW003S, cita starpā, ir aprīkots ar aizsardzību pret pārspriegumu, pārslodzi un pārkaršanu. Tātad jums nav jāuztraucas par tā sabojāšanu vai jāuztraucas par viedpulksteņa akumulatora stāvokli.

Augsts magnētiskais spēks

Lādētājs izceļas arī ar iespaidīgu magnētisko spēku līdz 2,800GS. Pateicoties tam, tas var nodrošināt Apple Watch ar nepieciešamo stabilitāti - neuztraucieties par viedpulksteņa nobīdi vai nokrišanu. Turklāt, pateicoties izmantotajām tehnoloģijām, produkts garantē ātru un efektīvu uzlādi.

Izturīgs dizains

Deriet uz augstāko būvniecības kvalitāti. Lādētājs ir aprīkots ar nerūsējošā tērauda korpusu, un tā kabelis tika izveidots no izturīgas TPE plastmasas. Tas padara to ļoti izturīgu un izturīgu pret bojājumiem. Turklāt ar skārdu pārklātajam vara kabelim ir raksturīga augsta izturība un tas garantē stabilu, efektīvu uzlādi.

Zīmolu Līksmības istaba
Modelis S-IW003S
Krāsa Balts
Savienotājs USB-A
Jauda 2,5 W
Materiāls Nerūsējošais tērauds + TPE
Kabeļa garums 0.3m

Rakstīt atsauksmi

Piezīme: HTML netiek pieņemts, lūdzu, izmantojiet neformatētu tekstu.
Slikts Labs
reCAPTCHA verification failed! Please try again.
Šī tīmekļa vietne izmanto sīkfailus Mēs izmantojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas, nodrošinātu sociālo saziņas līdzekļu funkcijas un analizētu mūsu datplūsmu. Informāciju par to, kā jūs izmantojat mūsu vietni, mēs arī kopīgojam ar saviem sociālās saziņas līdzekļu, reklamēšanas