Izvēlne
Your Cart

Dudao Saliekamais telefona statīvs Dudao F14 (pelēks)

Dudao Saliekamais telefona statīvs Dudao F14 (pelēks)
Dudao Saliekamais telefona statīvs Dudao F14 (pelēks)
  • Pieejamība: Pēc pasūtījuma 5 - 7 darba dienas
  • Zīmols: DUDAO
  • Kods: F14
  • EAN: 6973687244729
  • Cena par: F14
4,49€
Bez nodokļa: 3,71€
Ielikt grozā
Tulkojums veikts ar mašīntulku.


Salokāms tālruņa statīvs

Nodrošiniet savu komfortu tālruņa lietošanas laikā! Dudao tālruņa statīvs ļauj ērti pielāgot skata leņķi un nodrošina stabilu viedtālruņa pozīciju. Kompakts un viegls dizains padara to par iespēju pavadīt jūs gandrīz jebkurā vietā. Pārdomāts dizains garantē lietošanas drošību.

Atvadieties no diskomforta

Jums vairs nav nepieciešams visu laiku turēt tālruni rokās, skatoties filmu vai TV seriālu. Novietojiet viedtālruni uz Dudao statīva! Tas būs lieliski piemērots ēdiena gatavošanai, videozvaniem, attālinātām nodarbībām vai darbam. Varat arī brīvi pielāgot skata leņķi atbilstoši savām vajadzībām.

Uzticama aizsardzība

Neuztraucieties par viedtālruņa izslīdēšanu no statīva! F14 ir aprīkots ar neslīdošām funkcijām, kas stabili notur jūsu ierīci. Turklāt tie neļauj tālrunim saskrāpēt. Rūpīgi pārdomātais dizains lieliski izkliedē siltumu, tāpēc jums nav jāuztraucas par tālruņa pārkaršanu.

Vai tas vienmēr ir pa rokai

Pateicoties vieglajam svaram un mazajam statīva izmēram, kad tas ir salocīts, jūs varat to veiksmīgi paslēpt nelielā somiņā vai mugursomā. Jūs varat to ņemt līdzi, kur vien vēlaties, un baudīt nepārspējamu komfortu, izmantojot viedtālruni.

Ražotājs Dudao
Modelis F14
Krāsa Pelēks
Svars 125 g
Dimensijas 112 x 94 x 48 mm
Materiāls Dzelzs + silikons

Rakstīt atsauksmi

Piezīme: HTML netiek pieņemts, lūdzu, izmantojiet neformatētu tekstu.
Slikts Labs
reCAPTCHA verification failed! Please try again.
Šī tīmekļa vietne izmanto sīkfailus Mēs izmantojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas, nodrošinātu sociālo saziņas līdzekļu funkcijas un analizētu mūsu datplūsmu. Informāciju par to, kā jūs izmantojat mūsu vietni, mēs arī kopīgojam ar saviem sociālās saziņas līdzekļu, reklamēšanas