Izvēlne
Your Cart

Remax Bezvadu skaļrunis Remax Courage ūdensizturīgs (zaļš)

Remax Bezvadu skaļrunis Remax Courage ūdensizturīgs (zaļš)
Remax Bezvadu skaļrunis Remax Courage ūdensizturīgs (zaļš)
  • Pieejamība: Pēc pasūtījuma 5 - 7 darba dienas
  • Zīmols: REMAX
  • Kods: RB-M66 GREEN
  • EAN: 6954851204565
  • Cena par: RB-M66 GREEN
23,06€
Bez nodokļa: 19,06€
Ielikt grozā
Tulkojums veikts ar mašīntulku.


Remax Courage ūdensizturīgs bezvadu skaļrunis (zaļš)

Ieklausies savu mīļāko dziesmu skaņās! Remax Courage skaļrunis ļauj baudīt izcilu skaņas kvalitāti, pateicoties tā diviem 52 mm draiveriem. Bluetooth 5.3 tehnoloģija nodrošina stabilu un ātru savienojumu ar ierīci. Tā darba laiks sasniedz 5 stundas, un, pateicoties ūdensnecaurlaidīgajam dizainam, jūs varat to izmantot gandrīz visos apstākļos bez jebkādām problēmām. Skaļrunim ir arī krāsains LED fona apgaismojums, kas ļaus jums izveidot unikālu atmosfēru!

Remax/RB-M66-green/1

Ļaujiet sevi pārsteigt par skaņas kvalitāti

Iegremdējieties mūzikas pasaulē. Remax skaļrunim ir divi 52 milimetru draiveri, kas padara katru dziesmu pārsteidzošu skaņu! Ierīce garantē skaidru, dabisku un bagātīgi detalizētu 3D stereo skaņu, kā arī jaudīgu, dziļu basu. Turklāt, pateicoties 10 W jaudai, skaņa būs ārkārtīgi skaidra, pat ja to atskaņos skaļi.

Remax/RB-M66-green/2

Uzticams Bluetooth savienojums

Savienojuma problēmas ir pagātne! Skaļrunis izmanto jaunāko Bluetooth 5.3 tehnoloģiju, kas nodrošina ātru, stabilu un nepārtrauktu savienojumu līdz 10 metriem, bez traucējumiem un kavēšanās. Skaļruņa savienošana pārī ar izvēlēto ierīci jums nebūs problēma.

Remax/RB-M66-green/3

Ilgs darbības laiks

Jums vairs nav jāuztraucas par to, ka runātājs negaidīti izlādēs un sabojās jūsu ballīti! Jaudīgais 1500 mAh akumulators ļaus baudīt mūziku līdz pat 5 stundām ar vienu uzlādi. Un, kad akumulators nomirst, ir nepieciešamas tikai aptuveni 2 stundas uzlādes, izmantojot USB-C portu, lai skaļrunis atkal darbotos.

Remax/RB-M66-green/4

Pārdomāts dizains

Tagad jūs varat klausīties savas iecienītākās melodijas neatkarīgi no tā, kur atrodaties! Skaļruņa vieglais un pārnēsājamais dizains nozīmē, ka varat to ņemt līdzi gandrīz jebkurā vietā. Izgatavots no izturīga ABS materiāla, pārklāts ar smalku audumu un mīkstu silikonu, tas pārsteidz ne tikai ar savu lielisko skaņu, bet arī ar stilīgo un moderno dizainu. Turklāt tas ir arī ūdensizturīgs, tāpēc lietus to pat nebiedēs.

Remax/RB-M66-green/5
Ražotājs Remax
Vārds Drosmes sērija
Modelis RB-M66
Krāsa Zaļš
Materiāls ABS + audums + silikons
Bluetooth versija 5.3
Diapazonu 10 mēn.
Frekvences reakcija 20 Hz-20 kHz
Pārveidotāji 52 mm x2
Pretestība
Jauda 5W x2
Akumulatora ietilpība 1500 mAh
Uzlādes laiks 2 h
Darbības laiks 5 g
Gaidīšanas laiks 6 mēneši
Uzlādes saskarne USB-C
Svars aptuveni 699 g

Rakstīt atsauksmi

Piezīme: HTML netiek pieņemts, lūdzu, izmantojiet neformatētu tekstu.
Slikts Labs
reCAPTCHA verification failed! Please try again.
Šī tīmekļa vietne izmanto sīkfailus Mēs izmantojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas, nodrošinātu sociālo saziņas līdzekļu funkcijas un analizētu mūsu datplūsmu. Informāciju par to, kā jūs izmantojat mūsu vietni, mēs arī kopīgojam ar saviem sociālās saziņas līdzekļu, reklamēšanas