Izvēlne
Your Cart

Genesis Mangan 200 Kontrolieris

Genesis Mangan 200 Kontrolieris
Genesis Mangan 200 Kontrolieris
Genesis Mangan 200 Kontrolieris
Genesis Mangan 200 Kontrolieris
Genesis Mangan 200 Kontrolieris
Genesis Mangan 200 Kontrolieris
Genesis Mangan 200 Kontrolieris
  • Pieejamība: Pēc pasūtījuma 5 - 7 darba dienas
  • Zīmols: GENESIS
  • Kods: NJG-1425
  • EAN: 5901969420029
  • Cena par: NJG-1425
13,20€
Bez nodokļa: 10,91€
Ielikt grozā
Tulkojums veikts ar mašīntulku.


PALIELINIET SAVAS IESPĒJAS

Funkcionālā gamepad jābūt plašu pogas, kas nodrošina daudz iespēju spēles laikā. Un būtu lieliski, ja tas varētu būt ergonomisks un ērts lietošanā, kas padara spēli ērti. Turklāt, ja mēs pievienosim unikālo dizainu un vibrāciju, mēs iegūsim gamepad PC — Mangan 200. Tas nozīmē labu piedāvājumu kontrolieru spēļu faniem neatkarīgi no varoņa, par kuru viņi spēlē.

15 POGAS JEBKURAM GADĪJUMAM

Mangan 200 ir aprīkots ar 15 pogām un slēdžiem. Tātad Spēlētājam varētu būt vēl vairāk iespēju jebkura veida spēlei. Tika izmantoti arī tādi lēmumi kā: Turbo poga, kas ļauj paātrināt vai palēnināt dažus aktus spēlē (f.E. sērijas šāvieni); ērti analogie ieliektie kursorsviras un ergonomiskās pogas.

PĀRDABISKS VĀKS

Lieta, kas atšķiras no Genesis gamepad, ir tās neticamais dizains. Mēs domājam sarkanu, daļēji caurspīdīgu materiālu, kas aptver simbolus. Tas dod ierīcei futūristisku izskatu. Papildu priekšrocība ir gumijas pārsegu izmantošana gamepad sānos. Tas palīdz gamer turēt ierīci vēl vairāk pārliecināti brīdī karstā emocionālo gameplays.

VIBRĀCIJA UN OPTIMĀLS KABELIS

Pad Mangan 200 ir uzticams un garš 180 cm kabelis, pateicoties tam spēlētājs spēles laikā var ieņemt ērtāko un ērtāko pozīciju. Papildu pievilcība, kas padara jebkuru spēli reālāku, ir vibrācijas funkcija.


Rakstīt atsauksmi

Piezīme: HTML netiek pieņemts, lūdzu, izmantojiet neformatētu tekstu.
Slikts Labs
reCAPTCHA verification failed! Please try again.
Šī tīmekļa vietne izmanto sīkfailus Mēs izmantojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas, nodrošinātu sociālo saziņas līdzekļu funkcijas un analizētu mūsu datplūsmu. Informāciju par to, kā jūs izmantojat mūsu vietni, mēs arī kopīgojam ar saviem sociālās saziņas līdzekļu, reklamēšanas