Izvēlne
Your Cart

Hyperx Clutch Spēļu Kontrolieris

Hyperx Clutch  Spēļu Kontrolieris
Hyperx Clutch  Spēļu Kontrolieris
Hyperx Clutch  Spēļu Kontrolieris
Hyperx Clutch  Spēļu Kontrolieris
Hyperx Clutch  Spēļu Kontrolieris
Hyperx Clutch  Spēļu Kontrolieris
Hyperx Clutch Spēļu Kontrolieris
  • Pieejamība: Pēc pasūtījuma 5 - 7 darba dienas
  • Zīmols: HYPERX
  • Kods: 516L8AA
  • EAN: 196188708859
  • Cena par: 516L8AA
44,08€
Bez nodokļa: 36,43€
Ielikt grozā
Tulkojums veikts ar mašīntulku.


Veikt kontroli pār savu mobilo spēļu
Iegūstiet labāku kontroli pār savu mobilo spēļu ar HyperX Sajūga bezvadu spēļu kontrolieris. Ar savu ērtu saķeri, virziena spilventiņu, pogas, un analog sticks, šis kontrolieris liks prieku atpakaļ savā mobilajā spēļu pieredzi. Mobilais klips var uzņemt tālruņus no 41mm-86mm (~1.6 in-3.3 in) platumā. Tas arī ērti savieno bezvadu režīmā ar citām ierīcēm, piemēram, planšetdatoriem un datoriem, padarot to par daudzpusīgu ierīci spēlētājam, kurš spēlē daudzās sistēmās. Ar akumulatora darbības laiku līdz 19 stundām jūs saņemsiet daudz spēļu baudījumu, pirms jums būs jāuzlādē 600mAh akumulators.  
Lielāka kontrole pār mobilajām spēlēm
Iegūstiet labāku kontroli par savu mobilo spēļu, un nav paslīdēt uz augšu sajūgu! Jums nebūs jāuztraucas par neprecīziem skārienekrāniem, kas ļaus jums nolaisties ar sajūga precīzu ievadi.
Ērts ergonomisks dizains
Spēlējiet ērti ilgāk ar ērtiem, teksturētiem rokturiem. Veikt kontroli ar abām rokām un samazināt sāpes no "tālruņa rokas" un "tālruņa pirkstu".
Multi-platforma mākonis spēļu
HyperX sajūgs var bezvadu savienojumu ar Android ierīcēm, izmantojot Bluetooth® 4.2, lai jūs varētu spēlēt spēles planšetdatorā. Tā var arī izveidot savienojumu ar datoru, izmantojot iekļauto uztvērēju un USB-C USB-A kabeli.
Standarta izkārtojums
Pazīstamās pogas, D-pad, Bamperi, analogie spieķi un izkārtojums ļaus jums izmantot savu pieredzi un muskuļu atmiņu, lai jūs varētu intuitīvi ienirt.
Iebūvēts uzlādējams akumulators
600mAh uzlādējamais akumulators nodrošina līdz pat 19 stundām akumulatora darbības laiku ar vienu uzlādi.0.30


Rakstīt atsauksmi

Piezīme: HTML netiek pieņemts, lūdzu, izmantojiet neformatētu tekstu.
Slikts Labs
reCAPTCHA verification failed! Please try again.
Šī tīmekļa vietne izmanto sīkfailus Mēs izmantojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas, nodrošinātu sociālo saziņas līdzekļu funkcijas un analizētu mūsu datplūsmu. Informāciju par to, kā jūs izmantojat mūsu vietni, mēs arī kopīgojam ar saviem sociālās saziņas līdzekļu, reklamēšanas