Izvēlne
Your Cart

Savio AE-03 Taimeris ar LCD ekrānu

Savio AE-03 Taimeris ar LCD ekrānu
Savio AE-03 Taimeris ar LCD ekrānu
Savio AE-03 Taimeris ar LCD ekrānu
Savio AE-03 Taimeris ar LCD ekrānu
Savio AE-03 Taimeris ar LCD ekrānu
Savio AE-03 Taimeris ar LCD ekrānu
Savio AE-03 Taimeris ar LCD ekrānu
  • Pieejamība: Pēc pasūtījuma 5 - 7 darba dienas
  • Zīmols: SAVIO
  • Kods: AE-03
  • EAN: 5901986048213
  • Cena par: AE-03
12,36€
Bez nodokļa: 10,21€
Ielikt grozā
Tulkojums veikts ar mašīntulku.


Taimeris ar LCD ekrānu, AE-03

Taimeris ar LCD ekrānu AE-03 ir uzlabota ierīce, kas palīdzēs optimizēt enerģijas patēriņu jūsu mājās. AE-03 ļauj konfigurēt elektroierīču grafiku, kas samazina jūsu mājsaimniecības ekspluatācijas izmaksas. Tas piedāvā 12/24 stundu režīmu un iespēju nejauši ieslēgt/izslēgt pievienotās ierīces. Tas dod jums iespēju elastīgi pielāgot ierīču darbību savām vēlmēm. Tas ir ļoti noderīgi, jo īpaši, ja esat prom no mājām.

Taimera ar LCD ekrānu uzlabotās funkcijas, AE-03

Taimeris ar LCD ekrānu, AE-03, ļauj vienlaikus iestatīt pat 10 dažādas darbības programmas. Tas nodrošina pilnīgu kontroli pār jūsu mājās esošajām elektroierīcēm. Šis taimeris ar precizitāti +/- 1 minūte mēnesī nodrošina uzticamus un precīzus rezultātus. Varat būt drošs, ka ierīces darbosies atbilstoši jūsu grafikam.

Plaša saderība

Taimeris AE-03 ir savietojams ar daudzu veidu kontaktligzdām un kontaktdakšām. Tas nodrošina vienkāršu savienojumu ar dažādiem strāvas avotiem. Standarta CEE 7/5 (E) kontaktligzda un CEE 7/7 (E/F) spraudnis ļauj to izmantot dažādos apstākļos. Tie nodrošina daudzpusību, drošību un universālu pieejamību.

Ilgstoša jaudas rezerve

Šim taimeram, ko darbina 1,2 V Ni-MH akumulators, ir vairāk nekā 100 dienu rezerves. Pat strāvas padeves pārtraukuma gadījumā jūsu iestatījumi tiks saglabāti, un jums tie nebūs jādefinē no nulles. Turklāt precīzam elektroenerģijas rēķinam ir svarīga ilgstoša jaudas rezerve. It īpaši, ja dažādos diennakts laikos izmantojat reāllaika (TOU) tarifus vai dažādas likmes. Izmantojot jaudas rezerves datus, enerģijas piegādātājs var precīzi aprēķināt enerģijas patēriņa izmaksas dienas vai mēneša laikā.

Lietošanas komforts

Taimeris AE-03 var nodrošināt komfortablu vidi pirms atgriešanās mājās vai birojā. Piemēram, varat optimizēt telpas temperatūru, lai tā būtu tieši piemērota, kad atgriežaties no darba.

 


Rakstīt atsauksmi

Piezīme: HTML netiek pieņemts, lūdzu, izmantojiet neformatētu tekstu.
Slikts Labs
reCAPTCHA verification failed! Please try again.
Šī tīmekļa vietne izmanto sīkfailus Mēs izmantojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas, nodrošinātu sociālo saziņas līdzekļu funkcijas un analizētu mūsu datplūsmu. Informāciju par to, kā jūs izmantojat mūsu vietni, mēs arī kopīgojam ar saviem sociālās saziņas līdzekļu, reklamēšanas