Izvēlne
Your Cart

Vention divvirzienu adapteris HDMI Vention, 2 portu HDMI, 4K60Hz

Vention divvirzienu adapteris HDMI Vention, 2 portu HDMI, 4K60Hz
Vention divvirzienu adapteris HDMI Vention, 2 portu HDMI, 4K60Hz
  • Pieejamība: Pēc pasūtījuma 5 - 7 darba dienas
  • Zīmols: VENTION
  • Kods: AFUH0
  • EAN: 6922794743731
  • Cena par: AFUH0
9,73€
Bez nodokļa: 8,04€
Ielikt grozā
Tulkojums veikts ar mašīntulku.


Vention divvirzienu HDMI adapteris, 2 HDMI porti, 4K60Hz

Vention divvirzienu HDMI adapteris uzlabos jūsu pieredzi! Tas ir izgatavots no augstākās kvalitātes materiāliem, tāpēc tas izceļas ar izturību, un tā mazais un stilīgais dizains nodrošinās jūsu komfortu. Turklāt šis adapteris garantē 4K@60Hz izšķirtspēju un vienmērīgu audio pārraidi. Tas izceļas arī ar augstu saderību un spēju izveidot dažādus savienojuma scenārijus.

Vention/AFUH0/1

Izcila kvalitāte un veiktspēja

Divvirzienu HDMI adapteris, kas aprīkots ar Plug&Play tehnoloģiju, nodrošina ērtu lietošanu un garantē savienojumu bez kavēšanās. Adapteris ļauj pārraidīt vienlaicīgus audio un video signālus, kā rezultātā tiek iegūta augstas izšķirtspējas skaņa - lieliski piemērota filmu skatīšanai, mūzikas klausīšanai vai spēļu spēlēšanai. Skaidri un detalizēti attēli ir pieklājīgi no 4K@60Hz izšķirtspējas, ļaujot baudīt kinematogrāfisku attēla kvalitāti, neizejot no mājām.

Vention/AFUH0/2

Ērti lietojams

Divvirzienu HDMI adapterim ir mazs un stilīgs dizains, kas iederas jebkurā vidē. Iebūvētais barošanas indikators ļauj viegli pārraudzīt tā darbības statusu vienā acumirklī. Turklāt šis adapteris ir izturīgs, neatstāj nospiedumus un labi izkliedē siltumu, garantējot ilgu produkta kalpošanas laiku. Jūs ieslēgsit šo ierīci, nospiežot pogu, lai nodrošinātu ērtu un ērtu lietošanu.

Vention/AFUH0/3

Augsta saderība

Vention HDMI adapteris ir daudzpusīgs risinājums, kas ir saderīgs ar dažādām ierīcēm, piemēram, datoriem, klēpjdatoriem, projektoriem, ekrāniem vai televizoriem, kā arī PS4/4Pro konsolēm. Šis elastīgais rīks piedāvā iespēju izveidot dažādus scenārijus - savienojot vienu ierīci ar diviem ekrāniem, ļaujot vienlaicīgi parādīt divus monitorus vai savienojot divas ierīces ar vienu ekrānu, atvieglojot pārslēgšanos starp diviem signāla avotiem. Šis adapteris pielāgojas jūsu vajadzībām, atvieglojot multivides pārvaldību.

Vention/AFUH0/4
Ražotājs Vention
Modelis AFUH0
Izšķirtspēju 4K@60Hz
Ostas x 2 HDMI
Materiāls alumīnija sakausējums
Dimensijas 46 × 52,2 × 13 mm

Rakstīt atsauksmi

Piezīme: HTML netiek pieņemts, lūdzu, izmantojiet neformatētu tekstu.
Slikts Labs
reCAPTCHA verification failed! Please try again.
Šī tīmekļa vietne izmanto sīkfailus Mēs izmantojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas, nodrošinātu sociālo saziņas līdzekļu funkcijas un analizētu mūsu datplūsmu. Informāciju par to, kā jūs izmantojat mūsu vietni, mēs arī kopīgojam ar saviem sociālās saziņas līdzekļu, reklamēšanas