Izvēlne
Your Cart

Choetech HDMI uz HDMI kabelis Choetech XHH01, 8K, 2m (melns)

Choetech HDMI uz HDMI kabelis Choetech XHH01, 8K, 2m (melns)
Choetech HDMI uz HDMI kabelis Choetech XHH01, 8K, 2m (melns)
Choetech HDMI uz HDMI kabelis Choetech XHH01, 8K, 2m (melns)
Choetech HDMI uz HDMI kabelis Choetech XHH01, 8K, 2m (melns)
Choetech HDMI uz HDMI kabelis Choetech XHH01, 8K, 2m (melns)
  • Pieejamība: Pēc pasūtījuma 5 - 7 darba dienas
  • Zīmols: CHOETECH
  • Kods: XHH01
  • EAN: 6971824976281
  • Cena par: XHH01
9,00€
Bez nodokļa: 7,44€
Ielikt grozā
Tulkojums veikts ar mašīntulku.


8K HDMI uz HDMI kabelis Choetech XHH01

Izbaudiet izcilu attēla kvalitāti, skatoties filmas, parādot draugiem savus atvaļinājuma fotoattēlus vai spēlējot spēles. Choetech XHH01 HDMI uz HDMI kabelis atbalsta 8K 60Hz izšķirtspēju un nodrošina joslas platumu līdz 48Gbps. Tas izceļas arī ar plašu saderību un atbalstu dinamiskai HDR, 3D un ātrai multivides pārslēgšanai. Produkts piedāvā arī vairākus displeja režīmus (Mirror, Extend, Game) un ir ārkārtīgi izturīgs.

Lieliska attēla kvalitāte

Ar XHH01 jūs nodrošināsiet savu sapņu iegremdēšanas līmeni un redzēsiet katru detaļu. Kabelis ļauj parādīt 8K 60 Hz attēlus, kā arī ir saderīgs ar 4K 120Hz, 2K 144Hz un daudz ko citu. Turklāt Dynamic HDR garantē spilgtas, dabiskas krāsas, un 48Gbps joslas platums nodrošina ātru un stabilu signāla pārraidi. Tas viss sniegs jums neaizmirstamu pieredzi, skatoties filmas vai spēlējot spēles.

Papildu ērtības

Kabelis atbalsta tādas tehnoloģijas kā mainīga atsvaidzes intensitāte (VRR), ātrā kadru transportēšana (QFT), ātrā multivides pārslēgšana (QMS) un automātiskais zema latentuma režīms (ALLM). Tā rezultātā tas garantē neticamu gludumu un zemu latentumu. Tas nozīmē, ka tas lieliski darbosies pat ārkārtīgi dinamiskas spēles laikā. XHH01 piedāvā arī 3D atbalstu - tagad savā istabā jūs jutīsities kā kinoteātrī!

Plaša saderība

Šis funkcionālais kabelis būs ideāli piemērots daudziem lietojumiem. XHH01 raksturo plaša saderība - tā lieliski darbojas ar lielāko daļu ierīču, kas aprīkotas ar HDMI pieslēgvietām. Piemēram, tas darbojas bez problēmām ar Samsung un LG televizoriem, XBOX vai PlayStation konsolēm, kā arī ar datoriem, klēpjdatoriem, projektoriem, monitoriem un Blu-ray atskaņotājiem.

Pārdomāts dizains

Deriet uz augstākās kvalitātes meistarību un iegūstiet kabeli, kas jums labi kalpos daudzus gadus. XHH01 modelis ir aprīkots ar neilona pinumu, kas pasargā to no bojājumiem. Tas ir arī izturīgs pret lieces un vilkšanu. Turklāt apzeltītie savienotāji ir neticami izturīgi un nodrošina ātru, uzticamu pārraidi. Tiem ir arī ļoti zema jutība pret nolietošanos.

Lodziņā

  • HDMI uz HDMI kabelis
  • Lietotāja rokasgrāmata
Zīmolu Choetech
Modelis XHH01
Tips HDMI uz HDMI
Izšķirtspēju 8K / 60Hz, 4K / 120Hz, 2 K / 144Hz
Atbalstītās rezolūcijas 8K 60Hz / 30Hz, 4K 144Hz / 60Hz / 30Hz, 1440p 165Hz / 120Hz, 1080p 240Hz, 720p
Maksimālais pārraides ātrums 48 Gb/s
HDMI standarts HDMI 2,1
Materiāls Cinka sakausējums + neilona pinums
Garums 2 mēn.
Saderības Samsung TV, LG TV, Fire TV, Roku Stick Player, XBOX One / 360 / Series X, PlayStation 5, PlayStation 3, PlayStation 4, Blu-ray atskaņotājs, projektors, dators, klēpjdators, monitors utt.

Rakstīt atsauksmi

Piezīme: HTML netiek pieņemts, lūdzu, izmantojiet neformatētu tekstu.
Slikts Labs
reCAPTCHA verification failed! Please try again.
Šī tīmekļa vietne izmanto sīkfailus Mēs izmantojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas, nodrošinātu sociālo saziņas līdzekļu funkcijas un analizētu mūsu datplūsmu. Informāciju par to, kā jūs izmantojat mūsu vietni, mēs arī kopīgojam ar saviem sociālās saziņas līdzekļu, reklamēšanas