Izvēlne
Your Cart

Bitvae Sonic zobu birstes ar uzgaļu komplektu un 2 turētājiem Bitvae D2+D2 (balta un melna)

Bitvae Sonic zobu birstes ar uzgaļu komplektu un 2 turētājiem Bitvae D2+D2 (balta un melna)
Bitvae Sonic zobu birstes ar uzgaļu komplektu un 2 turētājiem Bitvae D2+D2 (balta un melna)
  • Pieejamība: Pēc pasūtījuma 5 - 7 darba dienas
  • Zīmols: BITVAE
  • Kods: D2 WHITE + D2 BLACK
  • EAN: 6973734200821
  • Cena par: D2 WHITE + D2 BLACK
27,45€
Bez nodokļa: 22,69€
Ielikt grozā
Tulkojums veikts ar mašīntulku.


Sonic zobu birstes ar uzgaļu komplektu un 2 zobu birstes turētājiem Bitvae D2+D2 (balta un melna)

Tavs smaids var būt vēl veselīgāks un skaistāks! Skaņas zobu birste no mutes noņem līdz pat 7 reizēm vairāk gružu nekā tradicionālā zobu birste! Bitvae D2 piedāvā 5 tīrīšanas režīmus, kur viedais taimeris ik pēc 30 sekundēm atgādinās mainīt suku zonu. Ierīces aizsardzības vērtējums ir IPX7, un tas ilgst līdz mēnesim! Turklāt zobu birsti iesaka Amerikas Zobārstniecības asociācija. Komplektā jūs atradīsiet līdz pat 8 nomaināmiem uzgaļiem - piegādei, kas jums kalpos 2 gadus!

BITVAE/D2-White-D2-Black/1

Efektīva netīrumu noņemšana

D2 skaņas zobu birste ir aprīkota ar motoru, kas ļauj tai radīt 40 000 kustību vibrāciju minūtē. Uzgalis ar DuPont sariem ir veidots tā, lai pēc iespējas ciešāk sekotu jūsu zobu formai, tāpēc tas noņem baktēriju aplikumu, nesabojājot smaganas! Ja izmantojat tradicionālo zobu birsti, ar D2 zobi var būt līdz pat 7 reizēm tīrāki nekā iepriekš! Izbaudiet perfekta svaiguma sajūtu!

BITVAE/D2-White-D2-Black/9

Izvēlieties režīmu sev

Zobu birste piedāvā līdz pat 5 tīrīšanas režīmiem, tāpēc jūs noteikti atradīsiet sev piemērotāko! Baltais režīms parūpēsies par spītīgu traipu noņemšanu no kafijas, vīna vai cigaretēm, lai balinātu smaidu. Poļu režīms vēl vairāk pulēs jūsu zobus. Tīrais režīms būs ideāli piemērots ikdienas kopšanai. Vai jūsu zobi ir jutīgi vai arī jūs ciešat no smaganu sāpēm? Izmantojiet mīksto un smaganu kopšanas režīmus, kas maigi attīrīs muti un sniegs jums maigu smaganu masāžu.

BITVAE/D2-White-D2-Black/5

Viedais taimeris - 2 minūtes skaistam smaidam

Bitvae D2 ir praktiska ierīce, kas ļaus jums viegli rūpēties par tīru un veselīgu smaidu. Aprīkots ar viedā taimera funkciju, tas ik pēc 30 sekundēm atgādinās mainīt suku laukumu. Pēc pilnām 2 minūtēm zobu birste automātiski izslēgsies! Šis ir pietiekami daudz laika perfekta svaiguma efektam!

BITVAE/D2-White-D2-Black/8

Ilgs darba laiks

Produkts izmanto uzlādējamu akumulatoru, kura ietilpība ir 350 mAh. Tas garantē zobu birstes darbu līdz 30 dienām, kas arī padara to par ideālu pavadoni jebkuram ceļojumam! Tas nenozīmē, ka jūs nevarat iesaiņot lādētāju, kas ir ārkārtīgi mazs un ērts, kā arī kalpos kā praktisks statīvs jūsu D2! Jūs uzpildīsiet zobu birstes enerģiju tikai 4 stundu laikā!

BITVAE/D2-White-D2-Black/7

Neaizstājami piederumi

Komplektā jūs atradīsiet noderīgus piederumus, kas ļaus jums visaptveroši rūpēties par mutes dobuma higiēnu. 8 nomaināmie uzgaļi ir rezerves līdz 2 gadiem - jums nav jāuztraucas par to, ka aizmirstat tos nomainīt - pēc apmēram 3 mēnešiem sari sāk zaudēt krāsu, signalizējot, ka ir pienācis laiks jaunam galam. Komplektā ir iekļauts arī USB kabelis, kā arī praktisks vietas taupīšanas turētājs.

BITVAE/D2-White-D2-Black/10

Praktisks un efektīvs

D2 ir praktiska ierīce, kuru ņemsiet līdzi, kur vien nepieciešams. Zobu birstes aizsardzības vērtējums ir IPX7, tāpēc to var brīvi izmantot vannā vai dušā. Izbaudiet efektīvu veiktspēju un fantastisku izturību!

BITVAE/D2-White-D2-Black/3

Iekļauts

  • Sonic zobu birste x 2
  • Maināmo uzgaļu komplekts (8 gab.)
  • USB kabelis x 2
  • Turētājs x 2
Ražotājs Bitvae
Modelis BV-D2
Krāsa Balts + melns
Režīmi Balts, tīrs, mīksts, pulēts, smaganu kopšana
Birstes materiāls DuPont sari
Zobu birstes uzgaļa tips W-veida sari
Padomu nomaiņas atgādinājuma funkcija Gals izbalē, kad tas ir nolietojies
Vibrācijas frekvence 40 000 VPM
Uzlādes veids USB
Akumulatora ietilpība 350 mAh
Ieejas strāva Līdzstrāva 5V/0,5 A
Uzlādes laiks 4 stundas
Gaidstāves režīms Līdz 30 dienu lietošanai
Viedais taimeris 2 minūtes
Ūdensizturīgs IPX7

Rakstīt atsauksmi

Piezīme: HTML netiek pieņemts, lūdzu, izmantojiet neformatētu tekstu.
Slikts Labs
reCAPTCHA verification failed! Please try again.
Šī tīmekļa vietne izmanto sīkfailus Mēs izmantojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas, nodrošinātu sociālo saziņas līdzekļu funkcijas un analizētu mūsu datplūsmu. Informāciju par to, kā jūs izmantojat mūsu vietni, mēs arī kopīgojam ar saviem sociālās saziņas līdzekļu, reklamēšanas