Izvēlne
Your Cart

Bitvae ūdens diegs ar sprauslām komplekts Bitvae C2 (melns)

Bitvae ūdens diegs ar sprauslām komplekts Bitvae C2 (melns)
Bitvae ūdens diegs ar sprauslām komplekts Bitvae C2 (melns)
  • Pieejamība: Pēc pasūtījuma 5 - 7 darba dienas
  • Zīmols: BITVAE
  • Kods: C2 BLACK
  • EAN: 6973734201163
  • Cena par: C2 BLACK
25,91€
Bez nodokļa: 21,41€
Ielikt grozā
Tulkojums veikts ar mašīntulku.


Bitvae C2 apūdeņotājs ar sprauslu komplektu (melns)

Vai vēlaties vēl labāk rūpēties par saviem zobiem? Ar Bitvae C2 apūdeņotāju tas būs iespējams! Tas noņem līdz pat 99,9% aplikuma un pārtikas atlieku, lai jūs varētu baudīt skaistu un koptu smaidu pat tad, ja valkājat bikšturi. Turklāt, pateicoties ūdens izturībai un spējai mainīt režīmus, jūs varēsiet pielāgot irrigatora veiktspēju. Jums arī nav jāuztraucas par biežu un sarežģītu uzlādi, jo tas nodrošina ilgu darba laiku līdz 40 dienām.

BITVAE/C2-black/5

Skaists un veselīgs smaids

Skaists un veselīgs smaids ir ikviena vizītkarte, un tagad to uzturēt ir vieglāk nekā jebkad agrāk, pateicoties Bitvae apūdeņotājam. Šī novatoriskā iekārta nodrošina ne tikai standarta padomus, bet arī īpašu uzgali mēlei, kas ļauj visaptveroši higiēnu visā mutes dobumā. Pateicoties precīzai spiediena ūdens strūklas darbībai, Bitvae apūdeņotājs noņem līdz pat 99,9% plāksnes un pārtikas atkritumu, efektīvi sasniedzot pat visnepieejamākās vietas, piemēram, atstarpes starp bikšturi. Tas padara Bitvae apūdeņotāju ne tikai par instrumentu ikdienas zobu tīrībai, bet arī par atslēgu smaganu veselībai un svaigai elpai.

BITVAE/C2-black/1

Vairāki darbības režīmi

Bitvae apūdeņotājs var darboties dažādos režīmos: mīksts, normāls, spēcīgs. Mīkstais režīms (kas rada ūdens spiedienu 50-70 psi) ir ideāli piemērots cilvēkiem, kuri tikko sāk darbu ar apūdeņotāju vai kuriem ir jutīgas smaganas. Parastais režīms (kas nodrošina ūdens spiedienu 70-90 psi) ir lieliski piemērots ikdienas kopšanai, nodrošinot efektīvu plāksnes un pārtikas atlieku noņemšanu. No otras puses, spēcīgais režīms (izceļas ar ūdens spiedienu 90-120 psi) ir paredzēts tiem, kas novērtē intensīvu mutes dobuma tīrīšanu. Šādi dažādi režīmi ļauj pielāgot ierīces darbību individuālajām vajadzībām un vēlmēm, tādējādi palielinot ikdienas higiēnas komfortu un efektivitāti..

BITVAE/C2-black/4

Ilgs darba laiks

Jums nav jāuztraucas par biežu apūdeņotāja uzlādi. Pēc vienas pilnas uzlādes ierīce spēj darboties līdz 40 dienām, kas ir īpaši ērti biežiem ceļotājiem. Komplektā atradīsit kabeli, kas uzlādi padara vienkāršu un ērtu. Turklāt 300 ml ūdens trauks nodrošina pietiekami daudz šķidruma, lai rūpīgi iztīrītu muti, neuzpildot to vienreizējas lietošanas laikā. Tas padara Bitvae apūdeņotāju par ārkārtīgi praktisku ierīci, kas pielāgota pat visprasīgāko lietotāju vajadzībām.

BITVAE/C2-black/6

Ūdensizturīgs

Bitvae ierīce ir IPX7 sertificēta, kas nozīmē, ka tā ir pilnīgi ūdensizturīga. Tas nozīmē, ka jūs varat to izmantot dušā vai bez raizēm mazgāt zem tekoša ūdens, padarot apūdeņotāju viegli tīru. Šī ūdens izturība nodrošina arī lielāku drošību lietošanas laikā, novēršot bojājumu risku no nejaušām šļakatām.

BITVAE/C2-black/9

Lietošanas ērtums

Bitvae apūdeņotājs tika izveidots, domājot par komfortu, tāpēc tā dizains ir ļoti ergonomisks. Turklāt tā 360° rotējošās maināmās sprauslas padarīs tā lietošanu vēl patīkamāku. Turklāt tas būs lieliski piemērots ceļošanai, jo to var viegli ievietot mugursomā vai lielākā kosmētikas somā.

BITVAE/C2-black/7

Viegla tīrīšana

Pateicoties gudrajai ierīces konstrukcijai, ūdens tvertni var viegli iztukšot un rūpīgi nomazgāt, nodrošinot visaugstāko higiēnas līmeni. Nav sarežģītu mehānismu vai grūti sasniedzamu vietu - viss ir paredzēts, lai lietošana un tīrīšana būtu pēc iespējas vienkāršāka un pēc iespējas mazāk laikietilpīga. Izvēloties Bitvae apūdeņotāju, jūs izvēlaties ne tikai efektivitāti, bet arī ikdienas ērtības.

BITVAE/C2-black/10

Iekļauts

  • Apūdeņotājs
  • Maināmu sprauslu komplekts (5x standarta, 1x mēles uzgalis)
  • Uzlādes kabelis USB-C vai DC
Ražotāju BITVAE
Modelis C2
Krāsa Melns
Darbības laiks Līdz 40 dienām
Uzlādes laiks aptuveni 4 h
Ūdens tvertne 300 ml
Darbības režīmi Mīksts, normāls, spēcīgs
Ūdens spiediens Zems režīms: 50-70 psi; vidējs režīms: 70-90 psi; augsts režīms: 90-120 psi
Ūdens izturība IPX7

Rakstīt atsauksmi

Piezīme: HTML netiek pieņemts, lūdzu, izmantojiet neformatētu tekstu.
Slikts Labs
reCAPTCHA verification failed! Please try again.
Šī tīmekļa vietne izmanto sīkfailus Mēs izmantojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas, nodrošinātu sociālo saziņas līdzekļu funkcijas un analizētu mūsu datplūsmu. Informāciju par to, kā jūs izmantojat mūsu vietni, mēs arī kopīgojam ar saviem sociālās saziņas līdzekļu, reklamēšanas