Izvēlne
Your Cart

Enchen Sonic zobu birste ENCHEN Aurora T3 (zaļa)

Enchen Sonic zobu birste ENCHEN Aurora T3 (zaļa)
Enchen Sonic zobu birste ENCHEN Aurora T3 (zaļa)
Enchen Sonic zobu birste ENCHEN Aurora T3 (zaļa)
Enchen Sonic zobu birste ENCHEN Aurora T3 (zaļa)
Enchen Sonic zobu birste ENCHEN Aurora T3 (zaļa)
  • Pieejamība: Pēc pasūtījuma 5 - 7 darba dienas
  • Zīmols: ENCHEN
  • Kods: AURORA T3 (GREEN)
  • EAN: 6974728535448
  • Cena par: AURORA T3 (GREEN)
14,94€
Bez nodokļa: 12,34€
Ielikt grozā
Tulkojums veikts ar mašīntulku.


ENCHEN Aurora T3 skaņas zobu birste (zaļa)

Iegūstiet smaidu, kas atstāj iespaidu. Skaņas zobu birste ENCHEN Aurora T3 ļaus pareizi rūpēties par mutes dobuma higiēnu, kā arī balināt zobus. Ierīce izceļas ar augstu vibrācijas frekvenci, kas sasniedz līdz 42 000 vibrācijām minūtē. Tas piedāvā pat 3 režīmus - katrs no tiem ļauj izvēlēties no 3 intensitātes līmeņiem. Taimeris palīdz kontrolēt tīrīšanas laiku, un, pateicoties jaudīgajam 2,500 mAh akumulatoram, pietiek ar vienu uzlādi, lai zobu suku lietotu līdz 90 dienām. Jāatzīmē arī IPX7 ūdensnecaurlaidīgais vērtējums, kā arī ceļojuma slēdzene, kas ļauj ērti transportēt ierīci.

Ideāli piemērots ikvienam

Rūpējieties par savu zobu veselību ar ENCHEN produktu. Skaņas zobu birste piedāvā 3 tīrīšanas režīmus, un katrs režīms ļauj izvēlēties intensitātes līmeni no 3 iespējām. Tādējādi tas atbilst visām dažādu lietotāju vajadzībām. Tīrīšanas režīms ir lieliski piemērots ikdienas lietošanai. Atlasot to, fona apgaismojuma krāsa mainās uz rozā. Vēl viens no režīmiem - Sensitive - ir atzīmēts ar purpura krāsu un būs lieliski piemērots tiem, kam ir ārkārtīgi jutīgas smaganas. Pēdējais no režīmiem ir Balināšana. Tas ir atzīmēts ar dzeltenu krāsu un palīdzēs jums balināt zobus.

Uzticama veiktspēja

Ar ENCHEN skaņas zobu birsti jūs varat būt pārliecināti, ka efektīvi iztīrīsiet pat grūti sasniedzamas vietas mutē. Aurora T3 ir aprīkots ar jaudīgu motoru, kas ļauj tam strādāt ar frekvenci līdz 42 000 vibrācijām minūtē. Ierīce noņem līdz pat 10x vairāk aplikuma nekā manuālās zobu birstes. Palielini savu pārliecību ar skaistu smaidu!

Lietošanas ērtums

Aurora T3 ir aprīkots ar praktisku pogu, kas ļaus efektīvi ieslēgt un izslēgt ierīci, izvēlēties režīmu un intensitāti. Tas vēl nav viss! Zobu birste atceras pēdējo izmantoto režīmu. Gaismas indikators informēs jūs par tā darbību. Personalizējiet ierīces darbību un izbaudiet apburošus rezultātus!

Inteliģents taimeris

Ērti tīriet zobus bez nepieciešamības kontrolēt pagājušo laiku, kopš sākāt tīrīt. Aurora T3 modelī iebūvētais viedais taimeris ik pēc 30 sekundēm atgādinās mainīt notīrīto vietu. Pēc 2 minūtēm ierīce automātiski apstāsies, tāpēc varat būt pārliecināts, ka veltāt pietiekami daudz laika mutes dobuma higiēnai. Lieciet likmes uz ērtībām, funkcionalitāti un efektivitāti ar ENCHEN!

Iespaidīgs darba laiks

ENCHEN skaņas zobu birste ir aprīkota ar jaudīgu 2500 mAh akumulatoru. Pateicoties tam, pietiek ar vienu uzlādi, lai ierīci lietotu 360 minūtes, kas nozīmē līdz pat 90 dienām! Jūs atjaunosiet akumulatora enerģiju aptuveni 12 stundu laikā, izmantojot komplektācijā iekļauto bāzes un uzlādes kabeli. Viss, kas jums jādara, ir savienot pamatni ar saderīgu ierīci, kurai ir USB ports. Kad zobu birste ir pievienota uzlādēšanai, aktivizēsies gaismas indikators.

Uzmanība detaļām

Jums nav jāierobežo sevi un varat brīvi izmantot ENCHEN skaņas zobu suku vannā vai dušā. Ierīce izceļas ar IPX7 ūdensnecaurlaidīgu vērtējumu. Tas nozīmē, ka jūs varat arī bez raizēm to notīrīt zem tekoša ūdens. Turklāt Aurora T3 modelim ir ceļojuma slēdzene, kas ļaus bez problēmām transportēt zobu suku. Paņemiet ierīci līdzi ceļojumā un pārsteidziet ar skaistu smaidu.

Iekļauts:

  • Zobu birste ar nomaināmu uzgali x1
  • Rezerves uzgalis x1
  • Uzlādes bāze x1
  • USB/USB-C uzlādes kabelis x1
  • Lietotāja rokasgrāmata x1
Ražotājs ENCHEN
Modelis Aurora T3
Ūdensizturīgs IPX7
Ieejas jauda DC 5V / 1A
Vibrācijas frekvence 42 000 vibrācijas minūtē
Darbības laiks ar taimeri 2 minūtes
Darbības režīmi Tīrīšana, jutīga, balināšana
Akumulatora ietilpība 2500 mAh
Uzlādes laiks 12 stundas
Darba laiks 360 minūtes (90 dienas)
Dimensijas 250 x 26 mm
Krāsa Zaļš

Rakstīt atsauksmi

Piezīme: HTML netiek pieņemts, lūdzu, izmantojiet neformatētu tekstu.
Slikts Labs
reCAPTCHA verification failed! Please try again.
Šī tīmekļa vietne izmanto sīkfailus Mēs izmantojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas, nodrošinātu sociālo saziņas līdzekļu funkcijas un analizētu mūsu datplūsmu. Informāciju par to, kā jūs izmantojat mūsu vietni, mēs arī kopīgojam ar saviem sociālās saziņas līdzekļu, reklamēšanas