Izvēlne
Your Cart

Enchen Sonic zobu birste ENCHEN Mint5 (zila)

Enchen Sonic zobu birste ENCHEN Mint5 (zila)
Enchen Sonic zobu birste ENCHEN Mint5 (zila)
  • Pieejamība: Pēc pasūtījuma 5 - 7 darba dienas
  • Zīmols: ENCHEN
  • Kods: MINT5
  • EAN: 6974728535264
  • Cena par: MINT5
6,93€
Bez nodokļa: 5,73€
Ielikt grozā
Tulkojums veikts ar mašīntulku.


ENCHEN Mint5 skaņas zobu birste (zila)

Enchen Mint 5 skaņas zobu birste palīdzēs jums rūpēties par skaistu un veselīgu smaidu. Tas piedāvā 3 režīmus, no kuriem izvēlēties, un tam ir gudrs taimeris, kas seko līdzi tīrīšanas laikam. Mint 5 ir arī IPX7 ūdensizturīgs, tāpēc jūs to varat viegli notīrīt. Tas darbojas līdz 14 dienām ar vienu uzlādi un atceras pēdējo izmantoto režīmu. Turklāt tas ir aprīkots ar ceļojuma slēdzeni, lai novērstu nejaušu ierīces aktivizēšanu transportēšanas laikā.

3 darbības režīmi

Pielāgojiet Mint 5 veiktspēju atbilstoši savām vajadzībām. Enchen sonic zobu birste piedāvā 3 režīmus, no kuriem izvēlēties, tāpēc tā atbildīs dažādām lietotāju vēlmēm. Rūpīgi notīriet zobus, savukārt Sensitive ir piemērots jutīgiem zobiem un iesācējiem. Kamēr pēdējais režīms (Gum Health Care) atbrīvosies no traipiem. Turklāt īpašs indikators ar atbilstošu krāsu informēs jūs par izvēlēto režīmu.

Pārdomāts dizains

Mint 5 zobu birste izceļas ar rūpīgi pārdomātu dizainu, kas padara tās lietošanu vienkāršu un ērtu. Tas ir IPX7 ūdensizturīgs, tāpēc jūs to varat viegli notīrīt, un ceļojuma slēdzene novērš nejaušu zobu birstes aktivizēšanu transportēšanas laikā. Turklāt zobu suka atceras, kuru režīmu pēdējo reizi izmantojāt, un ik pēc 30 sekundēm atgādinās mainīt notīrīto vietu.

Līdz 14 dienām ar vienu uzlādi

Enchen Mint 5 ir 600 mAh akumulators, kas nodrošina līdz 14 dienu lietošanu ar vienu uzlādi - ja zobu suku lietojat divas reizes dienā 2 minūtes. Turklāt komplektā ir USB-C uzlādes kabelis, ar kuru jūs atjaunosiet ierīces enerģiju. Pēc apmēram 2 stundām produkts būs gatavs turpmākai lietošanai.

Iekļauts

  • suka
  • Padoms
  • USB-C uzlādes kabelis
  • Lietotāja rokasgrāmata
Ražotājs Enchen
Modelis Piparmētra 5
Krāsa zils
Nominālā jauda 1,5 W
Nominālais spriegums 5 V
Uzlādes laiks 2 h
Darbības laiks aptuveni 14 dienas
Akumulatora ietilpība 600 mAh
Uzlādes ports USB-C
Ūdens izturība IPX7

Rakstīt atsauksmi

Piezīme: HTML netiek pieņemts, lūdzu, izmantojiet neformatētu tekstu.
Slikts Labs
reCAPTCHA verification failed! Please try again.
Šī tīmekļa vietne izmanto sīkfailus Mēs izmantojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas, nodrošinātu sociālo saziņas līdzekļu funkcijas un analizētu mūsu datplūsmu. Informāciju par to, kā jūs izmantojat mūsu vietni, mēs arī kopīgojam ar saviem sociālās saziņas līdzekļu, reklamēšanas