Izvēlne
Your Cart

Fairywill FW-E11 Elektriskā Zobu Birste

Fairywill FW-E11 Elektriskā Zobu Birste
Fairywill FW-E11 Elektriskā Zobu Birste
  • Pieejamība: Pēc pasūtījuma 5 - 7 darba dienas
  • Zīmols: FAIRYWILL
  • Kods: FW- E11
  • EAN: 6973734200050
  • Cena par: FW- E11
13,90€
Bez nodokļa: 11,49€
Ielikt grozā
Tulkojums veikts ar mašīntulku.


Tagad jūs varat vēl labāk rūpēties par mutes dobuma higiēnu. FairyWill E11 sonic zobu suka rada vibrācijas ar ātrumu līdz 40 000 apgriezieniem minūtē un efektīvi attīra pat tās vietas, kuras parastā zobu suka nevar sasniegt. Izmantojot 5 pieejamos režīmus, Jūs to varat viegli pielāgot savām vajadzībām, un viedais taimeris ļauj rūpīgi notīrīt zobus. Komplektā jūs atradīsiet līdz 8 nomaiņas padomiem.
Atbrīvojieties no parastajām, neefektīvajām zobu sukām. E11 ģenerē augstas frekvences skaņas vibrācijas, lai rūpīgi un efektīvi notīrītu zobus īsā laika periodā. Tas noņem līdz 100% traipu, pārtikas atlieku un citu piesārņotāju. Vienkārši izmantojiet to apmēram 14 dienas, lai izbaudītu redzami veselīgākus zobus un smaganas. Rūpēties par mutes dobuma higiēnu nekad nav bijis tik vienkārši!
Kas padara zobu suku, kas var lieliski apmierināt dažādas lietotāju vajadzības? Ierīce ļauj jums izvēlēties no 5 režīmiem, lai jūs varētu viegli pielāgot to savām prasībām. Jutīgais režīms ir piemērots lietotājiem, kuriem ir jutīgi zobi. Clean ir ideāli piemērots ikdienas lietošanai. Masāža nodrošina maigu smaganu masāžu. Balts ļaus vieglāk balināt zobus un pulēt tos.
Izbaudiet ilgu zobu suka runtime. E11 ir iebūvēts uzlādējams akumulators, kas ar pilnu uzlādi ilgst līdz 30 dienām. Ierīces uzlādēšana prasa tikai apmēram 2 stundas. Tas ir pateicoties mūsdienu ātrās uzlādes tehnoloģijai. Komplektā jūs atradīsiet arī USB kabeli, ar kuru jūs varat savienot suku ar barošanas avotu.


Rakstīt atsauksmi

Piezīme: HTML netiek pieņemts, lūdzu, izmantojiet neformatētu tekstu.
Slikts Labs
reCAPTCHA verification failed! Please try again.
Šī tīmekļa vietne izmanto sīkfailus Mēs izmantojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas, nodrošinātu sociālo saziņas līdzekļu funkcijas un analizētu mūsu datplūsmu. Informāciju par to, kā jūs izmantojat mūsu vietni, mēs arī kopīgojam ar saviem sociālās saziņas līdzekļu, reklamēšanas