Izvēlne
Your Cart

Fairywill Sonic zobu birste ar galvas komplektu FairyWill FW-E11 (melna)

Fairywill Sonic zobu birste ar galvas komplektu FairyWill FW-E11 (melna)
Fairywill Sonic zobu birste ar galvas komplektu FairyWill FW-E11 (melna)
  • Pieejamība: Pēc pasūtījuma 5 - 7 darba dienas
  • Zīmols: FAIRYWILL
  • Kods: FW- E11BLACK+8HEADS
  • EAN: 6973734200050
  • Cena par: FW- E11BLACK+8HEADS
12,88€
Bez nodokļa: 10,64€
Ielikt grozā
Tulkojums veikts ar mašīntulku.


FairyWill FW-E11 Sonic zobu birste

Tagad jūs varat vēl labāk rūpēties par savu mutes dobuma higiēnu. FairyWill E11 skaņas zobu birste rada vibrācijas pie līdz pat 40 000 apgr./min un efektīvi attīra pat tās vietas, kuras parastā zobu birste nevar sasniegt. Izmantojot 5 pieejamos režīmus, varat to viegli pielāgot savām vajadzībām, un viedais taimeris ļauj viegli rūpīgi notīrīt zobus. Komplektā jūs atradīsiet līdz pat 8 nomaiņas padomiem.

Efektīva tīrīšana

Likvidējiet parastās, neefektīvās zobu birstes. E11 rada augstas frekvences skaņas vibrācijas, lai īsā laika posmā rūpīgi un efektīvi notīrītu zobus. Tas noņem līdz pat 100% traipu, pārtikas atlieku un citu piesārņotāju. Vienkārši lietojiet to apmēram 14 dienas, lai baudītu redzami veselīgākus zobus un smaganas. Rūpēties par savu mutes dobuma higiēnu nekad nav bijis tik vienkārši!

5 režīmi

Kas padara zobu suku, kas lieliski atbilst dažādām lietotāju vajadzībām? Ierīce ļauj izvēlēties no 5 režīmiem, lai to varētu viegli pielāgot savām prasībām. Sensitive režīms ir piemērots lietotājiem, kuriem ir jutīgi zobi. Clean ir lieliski piemērots ikdienas lietošanai. Masāža nodrošina maigu smaganu masāžu. Balts atvieglos zobu balināšanu, bet pulēšana ļaus tos pulēt.

Inteliģents taimeris

Pārliecinieties, ka tīrāt zobus tieši pareizajā laika periodā. E11 zobu birste ir aprīkota ar inteliģentu taimeri, kas atvieglo tā lietošanu. Ik pēc 30 sekundēm īsa pauze atgādinās mainīt tīrīšanas zonu, un pēc 2 minūtēm ierīce pārtrauks darboties. Tas viss ļaus jums rūpīgi iztīrīt zobus un palīdzēs jums attīstīt labus ieradumus.

Ātra uzlāde

Izbaudiet ilgu zobu birstes darbības laiku. E11 ir iebūvēts uzlādējams akumulators, kas ar pilnu uzlādi darbojas līdz 30 dienām. Ierīces uzlādēšana prasa tikai apmēram 2 stundas. Tas ir pateicoties modernajai ātrās uzlādes tehnoloģijai. Iepakojumā atradīsit arī USB kabeli, ar kuru jūs varat savienot suku ar strāvas avotu.

Iekļauti 8 padomi

Komplektā ietilpst pat 8 nomaināmi zobu birstes uzgaļi. Šis lielais piedāvājums jums kalpos līdz 2 gadiem! W-veida DuPont neilona sari lieliski atbilst jūsu zobiem un smaganām, nodrošinot rūpīgu tīrīšanu pat grūti sasniedzamās vietās. Un jums nav jāuztraucas par to, ka aizmirsīsit mainīt galu. Kad ir īstais laiks, zilie sari sāks izbalēt, lai atgādinātu jums.

Ņemiet to līdzi nākamajā ceļojumā

Jums nav jāatsakās no iespējas rūpīgi iztīrīt zobus, dodoties atvaļinājumā vai ceļojot uz dažām dienām. Zobu birste ir pietiekami viegla un pārnēsājama, lai dotos gandrīz jebkur, tāpēc tā neaizņems daudz vietas jūsu somā vai koferī. Tas ir saderīgs arī ar 110-240V, tāpēc to var viegli uzlādēt pat ārzemēs.

Ūdensizturīgs

Bez raizēm izmantojiet zobu suku vannā vai dušā. E11 ir IPX7 ūdensizturīgs, kas nozīmē, ka tas ir drošs pret šļakatām un izšļakstījumiem. Jūs varat arī droši mazgāt to zem tekoša ūdens. Tas ne tikai pagarinās tā kalpošanas laiku un saglabās to lieliskā stāvoklī, bet arī novērsīs baktēriju vairošanos.

Lodziņā

  • Sonic zobu birste
  • Birstes galviņas x8
  • Uzlādes kabelis
Zīmolu Pasaku griba
Modelis FW-E11
Vibrācijas frekvence 40 000 minūtē
Ūdensizturīgs IPX7
Uzlādes laiks Apmēram 2h
Barošanas avots Līdzstrāva 3,7V
Spriegums 110-240V
Enerģijas patēriņš 1-1.8W
Sarus Neilons DuPonts
Materiāls ABS / TPE
Krāsa Melns

Rakstīt atsauksmi

Piezīme: HTML netiek pieņemts, lūdzu, izmantojiet neformatētu tekstu.
Slikts Labs
reCAPTCHA verification failed! Please try again.
Šī tīmekļa vietne izmanto sīkfailus Mēs izmantojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas, nodrošinātu sociālo saziņas līdzekļu funkcijas un analizētu mūsu datplūsmu. Informāciju par to, kā jūs izmantojat mūsu vietni, mēs arī kopīgojam ar saviem sociālās saziņas līdzekļu, reklamēšanas