Izvēlne
Your Cart

Fairywill Sonic zobu birstes ar galvas komplektu un korpusu FairyWill FW-507 (melnbalts)

Fairywill Sonic zobu birstes ar galvas komplektu un korpusu FairyWill FW-507 (melnbalts)
Fairywill Sonic zobu birstes ar galvas komplektu un korpusu FairyWill FW-507 (melnbalts)
  • Pieejamība: Pēc pasūtījuma 5 - 7 darba dienas
  • Zīmols: FAIRYWILL
  • Kods: FW-507 BLACK&WHITE
  • EAN: 6973734202665
  • Cena par: FW-507 BLACK&WHITE
29,97€
Bez nodokļa: 24,77€
Ielikt grozā
Tulkojums veikts ar mašīntulku.


FairyWill FW-507 skaņas zobu birstes ar uzgaļu komplektu

Apžilbiniet visus ar žilbinošu smaidu. ADA apstiprinātā FairyWill FW-507 skaņas zobu birste rada vibrācijas līdz 40 000 minūtē un piedāvā 5 režīmus, no kuriem izvēlēties. Tas ir aprīkots arī ar viedo 2 minūšu taimeri. Tā ilgmūžīgais akumulators nodrošina līdz 30 dienām ilgu lietošanu ar vienu uzlādi. Komplektā ietilpst 2 zobu birstes - melnbaltas, 2 pārnēsāšanas futrāļi, 2 aizsargpārklājumi un 8 maināmas galviņas. Šī ir ideāla izvēle ģimenēm vai pāriem!

Vēl rūpīgāka tīrīšana

Augsta vibrācijas frekvence ļauj FW-507 skaņas zobu birstei rūpīgi iztīrīt zobus tikai 2 minūtēs! Ierīce ir aprīkota arī ar inteliģentu taimeri, kas ik pēc 30 sekundēm ar īsu pauzi atgādina mainīt suku mutes dobuma zonu. Pēc 2 minūtēm zobu birste automātiski izslēgsies.

5 darba režīmi, no kuriem izvēlēties

Pielāgojiet zobu birstes darbību atbilstoši savām vajadzībām. Ierīce piedāvā 5 režīmus, no kuriem izvēlēties. Clean ir lieliski piemērots ikdienas lietošanai, savukārt White atbrīvosies no spītīgākā zobakmens un traipiem. Masāžas režīms masē smaganas un pulēšanas režīms pulē priekšējos zobus. Ir pieejams arī maigs jutīgais režīms.

Ūdensizturīgs

Bez raizēm izmantojiet zobu suku dušā vai vannā. Tas ir IPX7 ūdensizturīgs, tāpēc šļakatas tam nedraud! Jūs varat arī droši mazgāt to zem tekoša ūdens pēc katras lietošanas reizes, pagarinot tā kalpošanas laiku un samazinot baktēriju izplatīšanās risku.

Iekļautas maināmas galviņas

Komplektā ietilpst 8 maināmas zobu birstes galviņas. Jūs varat tos sadalīt starp saviem ģimenes locekļiem vai paturēt sev kā rezerves. Jums arī nav jāatceras tos aizstāt! Pēc kāda laika uzgaļa krāsainie sari sāks izbalināt, kas nozīmē, ka jums tas jāizmet un jāinstalē jauns.

Ilgs darbības laiks

Zobu birstes ir aprīkotas ar ilgmūžīgām uzlādējamām baterijām, kas ļauj tām lieliski kalpot līdz pat 30 dienām ar vienu uzlādi. Lai tos uzlādētu, nepieciešamas apmēram 4 stundas. Ierīces atbalsta sprieguma diapazonu no 110 līdz 240 V, kas nozīmē, ka tās var viegli savienot ne tikai ar parasto tīkla lādētāju, bet arī, piemēram, ar barošanas banku vai klēpjdatoru.

Lodziņā

  • Sonic zobu birste x2 (melnbalta)
  • Nomaināma galva x8
  • Zobu birstes galviņu aizsargapvalks x2
  • Ceļojuma futrālis x2
Zīmolu Pasaku griba
Modelis FW-507
Krāsa Melnbalts
Vibrācijas frekvence Līdz 40 000 minūtē
Ūdensizturīgs IPX7
Darba laiks Līdz 30 dienām
Uzlādes laiks Apmēram 4h
Sprieguma diapazons 110-240V

Rakstīt atsauksmi

Piezīme: HTML netiek pieņemts, lūdzu, izmantojiet neformatētu tekstu.
Slikts Labs
reCAPTCHA verification failed! Please try again.
Šī tīmekļa vietne izmanto sīkfailus Mēs izmantojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas, nodrošinātu sociālo saziņas līdzekļu funkcijas un analizētu mūsu datplūsmu. Informāciju par to, kā jūs izmantojat mūsu vietni, mēs arī kopīgojam ar saviem sociālās saziņas līdzekļu, reklamēšanas