Izvēlne
Your Cart

Fairywill Sonic zobu birstes ar galvas komplektu un korpusu FairyWill FW-508 (melns un rozā)

Fairywill Sonic zobu birstes ar galvas komplektu un korpusu FairyWill FW-508 (melns un rozā)
Fairywill Sonic zobu birstes ar galvas komplektu un korpusu FairyWill FW-508 (melns un rozā)
  • Pieejamība: Pēc pasūtījuma 5 - 7 darba dienas
  • Zīmols: FAIRYWILL
  • Kods: FW-508+CASE
  • EAN: 6973734202368
  • Cena par: FW-508+CASE
23,86€
Bez nodokļa: 19,72€
Ielikt grozā
Tulkojums veikts ar mašīntulku.


FairyWill FW-508 skaņas zobu birstes ar uzgaļu komplektu un korpusu (melns un rozā)

Vai jūs sapņojat par veseliem, žilbinoši baltiem zobiem? Mums ir kaut kas īpaši jums! FairyWill FW508 skaņas zobu birste rada vibrācijas ar frekvenci līdz 40 000 minūtē un piedāvā 5 režīmu izvēli. Tas ir aprīkots arī ar viedo 2 minūšu taimeri un ilgmūžīgu akumulatoru, kas nodrošina līdz pat 30 dienu lietošanu ar vienu uzlādi. Komplektā ietilpst 2 FairyWill FW-508 zobu birstes, futrālis un nomaiņas uzgaļi. Uzdāvini mīļotajam cilvēkam vienu zobu birsti un sāc dienu ar smaidu!


Izbaudiet svaiguma sajūtu ilgāk

Zobu birste izmanto vibrāciju, kuras frekvence ir pat 40 000/minūtē. Tas nozīmē, ka tas garantē rūpīgu zobu tīrīšanu tikai 2 minūtēs! FairyWill FW-508 ir aprīkots arī ar viedo taimeri, kas atgādina ik pēc 30 sekundēm ar īsu pauzi mainīt mutes suku zonu. Pēc 2 minūtēm zobu suka automātiski izslēgsies. Tas ir viss, kas nepieciešams, lai izbaudītu tīrības un svaiguma sajūtu!


Izvēlieties savu iecienītāko režīmu

FairyWill piedāvā līdz 5 darbības režīmiem, lai jūs varētu pielāgot tā darbību savām vajadzībām un vēlmēm. Tīrais režīms ir lieliski piemērots ikdienas lietošanai. Ir arī baltais režīms spītīga zobakmens un traipu likvidēšanai, masāžas režīms smaganu masāžai un pulēšanas režīms priekšējo zobu pulēšanai. Ja jūsu zobi ir jutīgi, jutīgais režīms būs ideāli piemērots jums.


Radīts, domājot par komfortu

FairyWill FW-508 var pavadīt jūs vannā vai dušā. Zobu birste izceļas ar savu IPX7 vērtējumu, kas nozīmē, ka tā ir izturīga pret šļakatām! Bez jebkādām bažām jūs varat mazgāt to zem tekoša ūdens, lai pagarinātu tā kalpošanas laiku un samazinātu baktēriju vairošanās risku.


Papildu padomi

Komplektā atradīsiet arī rezerves zobu birstes uzgaļus. Lai iegūtu vislabākos rezultātus, regulāri nomainiet galu. Neuztraucieties! Pati zobu birste atgādinās to nomainīt - uzgaļa krāsainie sari sāk izbalināt - tas ir labākais laiks, lai izmantotu jaunu.


Efektīva veiktspēja

Zobu birste izmanto izturīgu akumulatoru, kura viena uzlāde nodrošina līdz 30 dienu darbību. Lai papildinātu zobu birstes enerģiju, tas aizņem apmēram 4 stundas. Produkts atbalsta sprieguma diapazonu no 110 līdz 240 voltiem, kas nozīmē, ka to var viegli savienot ne tikai ar parasto tīkla lādētāju, bet arī, piemēram, ar PowerBank vai klēpjdatoru.


Iekļauts

  • Sonic zobu birste x 2
  • Rezerves padomi
  • Gadījums

Specifikāciju:

Ražotājs Pasaku griba
Modelis FW508 Krāsa rozā un melna
Vibrācijas frekvence Līdz 40 000 minūtē
Ūdensizturīgs IPX7
Darbības laiks Līdz 30 dienām
Uzlādes laiks Aptuveni 4 h
Sprieguma diapazons 110-240 V

Rakstīt atsauksmi

Piezīme: HTML netiek pieņemts, lūdzu, izmantojiet neformatētu tekstu.
Slikts Labs
reCAPTCHA verification failed! Please try again.
Šī tīmekļa vietne izmanto sīkfailus Mēs izmantojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas, nodrošinātu sociālo saziņas līdzekļu funkcijas un analizētu mūsu datplūsmu. Informāciju par to, kā jūs izmantojat mūsu vietni, mēs arī kopīgojam ar saviem sociālās saziņas līdzekļu, reklamēšanas