Izvēlne
Your Cart

Seago Sonic zobu birste Seago SG-972K (melna)

Seago Sonic zobu birste Seago SG-972K (melna)
Seago Sonic zobu birste Seago SG-972K (melna)
Seago Sonic zobu birste Seago SG-972K (melna)
Seago Sonic zobu birste Seago SG-972K (melna)
Seago Sonic zobu birste Seago SG-972K (melna)
  • Pieejamība: Pēc pasūtījuma 5 - 7 darba dienas
  • Zīmols: SEAGO
  • Kods: SG-972K BLACK
  • EAN: 6938320759725
  • Cena par: SG-972K BLACK
26,13€
Bez nodokļa: 21,60€
Ielikt grozā
Tulkojums veikts ar mašīntulku.


Seago Sonic zobu birste SG-972K

Seago SG-972K skaņas zobu birstei ir unikāls, stilīgs dizains un jaudīga veiktspēja. Tas rada vibrācijas ar frekvenci līdz 40 000 insultu minūtē, ļaujot neticami rūpīgi notīrīt zobus. Tas ļauj izvēlēties no 5 tīrīšanas režīmiem, un tas ilgst līdz 30 dienām ar vienu uzlādi. Ierīce ir arī IPX7 ūdensizturīga un ļoti ērta lietošanai. Ar Seago jūs iepriecināsiet visus ar skaistu, baltu smaidu!

5 suku režīmi

Pielāgojiet zobu suku savām cerībām. SG-972K piedāvā pat 5 dažādus suku režīmus, no kuriem izvēlēties. Balināšana palīdz balināt zobus - lai jūs varētu baudīt sniega baltu smaidu. Tīrīšana efektīvi noņem netīrumus, pārtikas atkritumus, traipus un aplikumu. Masāža piedāvā smaganu masāžu, savukārt pulēšana nodrošina pulēšanas efektu. Sensitive ļauj maigi notīrīt jutīgus zobus.

Jaudīgs darbs

Efektīvi atbrīvojieties no gruvešiem, plāksnes un pārtikas atliekām. SG-972K ir aprīkots ar jaudīgu motoru, kas nodrošina vibrācijas frekvenci līdz 40 000 sitieniem minūtē. Tas nozīmē, ka tas var rūpīgi un efektīvi notīrīt pat tās grūti sasniedzamās vietas, kuras parastās zobu birstes nevar sasniegt. Ar Seago jūs optimāli rūpējaties par savu zobu veselību un higiēnu!

Precizēts līdz pēdējai detaļai

Birste pārsteidz ne tikai ar savu funkcionalitāti, bet arī ar stilīgo dizainu. Eleganta, melna krāsa noteikti patiks daudziem lietotājiem. Ierīce ir arī ļoti patīkama pieskārienam un lieliski jūtas rokā, jo tā ir aprīkota ar neslīdošu rokturi. Ierīce ir arī IPX7 ūdensizturīga, tāpēc jūs varat to bez problēmām izmantot dušā vai vannā.

Maināmi uzgaļi

Kas vēl padara Seago SG-972K tik efektīvu? Īpaši izstrādāti padomi ar neilona sariem efektīvi novērš netīrumus, nesabojājot emalju. Tas padara tos ideāli piemērotus cilvēkiem ar jutīgiem zobiem. Tie ir arī antibakteriāli. Tie ir ideāli piemēroti ikdienas lietošanai. Komplektā atradīsiet arī 2 papildu rezerves uzgaļus.

Ilgs darba laiks

Ierīcei ir iebūvēts uzlādējams akumulators, kas pilnībā uzlādējas apmēram 30 dienas. Ērta sukas uzlāde ir iespējama, pateicoties komplektācijā iekļautajam USB kabelim. Vienkārši pievienojiet to lādētājam, un tas tiks pilnībā uzlādēts apmēram 4 stundu laikā. Jums nav jāuztraucas par to, ka aizmirsīsit to uzlādēt. Kad akumulators drīz beigsies, īpašs indikators jums to paziņos.

Inteliģents taimeris

Ar SG-972K jūs varat rūpīgi iztīrīt zobus tikai 2 minūtēs. Bet jums nav jāatceras vai jākontrolē tīrīšanas laiks. Ierīce piedāvā īpašu, inteliģentu taimeri, kas par to rūpējas jūsu vietā! Ik pēc 30 sekundēm īsa vibrācijas pauze atgādinās jums mainīt zonu, kuru tīrāt. Pēc 2 minūšu tīrīšanas SG-972K automātiski apstāsies. Jums nav jāuztraucas par lietu!

Lodziņā

  • Sonic zobu birste
  • Birstes uzgaļi x3 (viens gals jau ir uzstādīts uz zobu birstes)
  • Uzlādes kabelis (USB)
Zīmolu Seago
Modelis SG-972K
Krāsa Melns
Vibrācijas frekvence Līdz 40 000 insultu minūtē
Sarus Neilona
Darbības laiks Līdz 30 dienām
Ieejas spriegums 5V
Ieejas jauda 1,5 W
Uzlādes laiks Apmēram 4h
Akumulatora tips Litijs
Darba temperatūra 0-50°C
Ūdens izturība IPX7
Birstes izmēri 26.9x26.4x247mm
Materiāls ABS + TPE
Darbības režīmi Balināšana, tīrīšana, jutīga, pulēšana, masāža

Rakstīt atsauksmi

Piezīme: HTML netiek pieņemts, lūdzu, izmantojiet neformatētu tekstu.
Slikts Labs
reCAPTCHA verification failed! Please try again.
Šī tīmekļa vietne izmanto sīkfailus Mēs izmantojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas, nodrošinātu sociālo saziņas līdzekļu funkcijas un analizētu mūsu datplūsmu. Informāciju par to, kā jūs izmantojat mūsu vietni, mēs arī kopīgojam ar saviem sociālās saziņas līdzekļu, reklamēšanas