Izvēlne
Your Cart

Seago Sonic zobu birste Seago XFU SG-2102 (pelēka)

Seago Sonic zobu birste Seago XFU SG-2102 (pelēka)
Seago Sonic zobu birste Seago XFU SG-2102 (pelēka)
Seago Sonic zobu birste Seago XFU SG-2102 (pelēka)
Seago Sonic zobu birste Seago XFU SG-2102 (pelēka)
Seago Sonic zobu birste Seago XFU SG-2102 (pelēka)
  • Pieejamība: Pēc pasūtījuma 5 - 7 darba dienas
  • Zīmols: SEAGO
  • Kods: SG-2102 GREY
  • EAN: 6938320700192
  • Cena par: SG-2102 GREY
9,85€
Bez nodokļa: 8,14€
Ielikt grozā
Tulkojums veikts ar mašīntulku.


SEAGO XFU SG-2102 skaņas zobu birste (pelēka)

Rūpējieties par veselīgu smaidu ar Seago XFU SG-2102. Skaņas zobu birste rada 24 000 vibrāciju minūtē un darbojas līdz 120 dienām ar vienu uzlādi. Tas piedāvā 2 darbības režīmus, lai jūs varētu pielāgot tā veiktspēju atbilstoši savām vajadzībām. Īpašs taimeris ļaus viegli kontrolēt suku laiku, un, pateicoties kompaktajam dizainam, produkts neaizņems daudz vietas. Turklāt komplektā atradīsit rezerves uzgali un vāku.

Veseliem un baltiem zobiem

Skaņas zobu birste darbojas ar frekvenci 24 000 vibrācijas minūtē, efektīvi noņemot gružus. Turklāt Dupont sari sasniedz grūti sasniedzamas vietas, tāpēc jūs varat būt pārliecināti, ka jūsu zobi ir rūpīgi iztīrīti. Turklāt uzgaļa aizmugurē ir cilnes, ar kurām jūs tīrāt mēli. Prieks par sniegbaltu smaidu ar Seago XFU SG-2102.

Iebūvēts taimeris

Tīrīšanas laikā jums vairs nav jākontrolē laiks - XFU SG-2102 to izdarīs jūsu vietā. Seago sonic zobu birste ir aprīkota ar viedo taimeri, kas ik pēc 30 sekundēm atgādinās mainīt tīrīšanas zonu, un pēc 2 minūtēm tā automātiski izslēgsies.

Kompakts dizains

Ņemiet līdzi zobu birsti, atrodoties ceļā. Seago XFU SG-2102 ir viegls un kompakts dizains, tāpēc tā transportēšana un uzglabāšana jums nebūs problēma. Jūs to veiksmīgi ievietosiet kosmētikas somā. Turklāt komplektā jūs atradīsiet īpašu vāku, kuru izmantosiet ceļojuma laikā vai piestiprināsiet pie sienas / spoguļa kā turētāju.

Izturīgs

Seago skaņas zobu birsti darbina AAA akumulators, kas nozīmē aptuveni 120 dienu lietošanu. Tas ir izgatavots no ABS un TPE plastmasas, savukārt rokturis tika izveidots no alumīnija. Turklāt tas ir IPX7 ūdensizturīgs, tāpēc jūs varat to izmantot, neuztraucoties par bojājumiem.

2 darbības režīmi

Seago XFU SG-2102 piedāvā 2 darbības režīmus, tāpēc jūs varēsiet pielāgot tā veiktspēju. Tīrīšanas režīms rūpīgi attīrīs jūsu zobus, savukārt Masāža sniegs jūsu smaganām maigu masāžu. Lai aktivizētu atbilstošo režīmu, nospiediet barošanas pogu.

Iekļauts

  • Skaņas zobu birste
  • rezerves uzgalis
  • vāks
Ražotājs Seago
Modelis XFU SG-2102
Krāsa pelēks
Frekvence 24000 apgr./min
Materiāls ABS, TPE, alumīnijs
Barošanas AAA akumulators
Darba laiks aptuveni 120 dienas (ja lietojat zobu suku 2 reizes dienā 2 min)
Svars 40 g
Dimensijas 16 x 16 x 194,5 mm
Ūdens izturība IPX7

Rakstīt atsauksmi

Piezīme: HTML netiek pieņemts, lūdzu, izmantojiet neformatētu tekstu.
Slikts Labs
reCAPTCHA verification failed! Please try again.
Šī tīmekļa vietne izmanto sīkfailus Mēs izmantojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas, nodrošinātu sociālo saziņas līdzekļu funkcijas un analizētu mūsu datplūsmu. Informāciju par to, kā jūs izmantojat mūsu vietni, mēs arī kopīgojam ar saviem sociālās saziņas līdzekļu, reklamēšanas