Izvēlne
Your Cart

Inface Electric Sonic sejas tīrīšanas birste inFace MS2000 (pelēka)

Inface Electric Sonic sejas tīrīšanas birste inFace MS2000 (pelēka)
Inface Electric Sonic sejas tīrīšanas birste inFace MS2000 (pelēka)
  • Pieejamība: Pēc pasūtījuma 5 - 7 darba dienas
  • Zīmols: INFACE
  • Kods: MS2000G
  • EAN: 6971308400141
  • Cena par: MS2000G
14,00€
Bez nodokļa: 11,57€
Ielikt grozā
Tulkojums veikts ar mašīntulku.


InFace MS2000 skaņas sejas birste (pelēka)

Modernā inFace MS2000 skaņas sejas tīrīšanas birste ļaus jums pareizi rūpēties par sejas ādu. Tas ir izgatavots no silikona, kas padara to izturīgu un ūdensnecaurlaidīgu. Pateicoties maigajām vibrācijām, tas rūpīgi attīra ādu, papildus nolobot atmirušo ādu. Turklāt tas darbojas līdz 240 minūtēm ar vienu uzlādi un ļauj pielāgot ātrumu 3 līmeņos.

Efektīva ādas attīrīšana

Ierīce darbojas ar frekvenci 4650 vibrācijas minūtē, tāpēc tā rūpīgi un droši attīra seju. Turklāt gudrs sukas dizains atvieglo poru tīrīšanu un netīrumu noņemšanu. Silikona cilnes apakšā ir ārkārtīgi smalkas un labi darbosies U zonā, t.i., lielākās vietās, piemēram, vaigos. Izmantojiet vidēja izmēra cilnes, lai mazgātu visu seju. No otras puses, biezāki ir paredzēti T-zonai un efektīvi samazina sebuma sekrēciju.

Pielāgojiet tā veiktspēju atbilstoši savām vajadzībām

InFace skaņas birste piedāvā 3 pakāpju ātruma regulēšanu, lai jūs varētu izvēlēties sev piemērotāko līmeni atkarībā no jūsu ādas tipa. Turklāt ierīce automātiski izslēdzas pēc 90 sekundēm. Turklāt ierīce darbojas mierīgi, tāpēc tās troksnis jūs netraucēs.

Izcila uzbūves kvalitāte

InFace zobu birstes izgatavošanai tiek izmantots FDA hipoalerģisks un antibakteriāls silikons. Tas novērš mikroorganismu un piesārņotāju nogulsnēšanos, vienlaikus padarot ierīci ļoti viegli tīru. Turklāt vieglais un kompaktais dizains padara to viegli lietojamu un uzglabājamu - suka pēc izmēra atgādina bāra ziepes. Jūs varat to veiksmīgi ievietot aplauzuma maisiņā un paņemt atvaļinājumā.

Ūdensizturīga

InFace skaņas zobu birste ir IPX7 ūdensizturīga, tāpēc jūs varat to droši lietot un mazgāt zem tekoša ūdens. Turklāt, atšķirībā no citiem šādiem produktiem, MS2000 tika izveidots no silikona, kas padara to izturīgāku pret bojājumiem - tāpēc to neiebiedēs pilieni no 2 m.

Ilgs darba laiks

Nebaidieties no biežas zobu birstes uzlādes. Produktam ir 400 mAh akumulators, kas nozīmē aptuveni 240 minūšu nepārtrauktu lietošanu. Turklāt komplektā ir kabelis, kas atvieglos uzlādi - vienkārši pievienojiet to, piemēram, tīkla lādētājam. Turklāt uzlādes laiks ir aptuveni 2,5 h.

Iekļauts

  • Skaņas zobu birste
  • uzlādes kabelis
  • Instrukciju
Ražotājs inFace
Modelis MS2000
Krāsa pelēks
Dimensijas 800 x 53 x 30,4 mm
Svars aptuveni 83 g
Akumulatora ietilpība 400 mAh
Uzlādes intensitāte 200 mA
Uzlādes spriegums 5V
Uzlādes laiks 2,5 h
Darbības laiks aptuveni 240 min
Uzlādes ports USB
Darba temperatūra -10°C ~ 40°C
Materiāls FDA silikons

Rakstīt atsauksmi

Piezīme: HTML netiek pieņemts, lūdzu, izmantojiet neformatētu tekstu.
Slikts Labs
reCAPTCHA verification failed! Please try again.
Šī tīmekļa vietne izmanto sīkfailus Mēs izmantojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas, nodrošinātu sociālo saziņas līdzekļu funkcijas un analizētu mūsu datplūsmu. Informāciju par to, kā jūs izmantojat mūsu vietni, mēs arī kopīgojam ar saviem sociālās saziņas līdzekļu, reklamēšanas