Izvēlne
Your Cart

Liberex dinamiska sejas tīrīšanas birste Liberex Egg (melna)

Liberex dinamiska sejas tīrīšanas birste Liberex Egg (melna)
Liberex dinamiska sejas tīrīšanas birste Liberex Egg (melna)
  • Pieejamība: Pēc pasūtījuma 5 - 7 darba dienas
  • Zīmols: LIBEREX
  • Kods: CP005944
  • EAN: 6931446900699
  • Cena par: CP005944
9,53€
Bez nodokļa: 7,87€
Ielikt grozā
Tulkojums veikts ar mašīntulku.


Liberex olu dinamiska sejas tīrīšanas birste (melna)

Liberex sejas tīrīšanas birste ļaus jums vienkārši un patīkami rūpēties par sejas izskatu. Skaņas vibrācijas frekvencē 350/s nodrošina dziļu tīrīšanu, un 3 pieejamie ātrumi ļauj pielāgot ierīces darbību savām vajadzībām. Komplektā ietilpst 3 maināmas sukas dažādiem ādas tipiem. Liberex Egg papildu priekšrocības ir IPX6 ūdens izturība, viedie taimeri un ilgs darba laiks.

Atklājiet skaņas tehnoloģijas spēku

Skaņas zobu suka ir efektīvāka un ādai draudzīgāka nekā parastā suka. Tas nodrošina maigu, bet rūpīgu tīrīšanu. Tas dziļi iekļūst porās un efektīvi novērš netīrumus, atmirušās šūnas, grima atlikumus un pat melngalvjus. Ar šo mazo ierīci jūs rūpēsities par savu ādu un atjaunosiet tās iepriekšējo spīdumu.

3 ātrumi - dažādi pielietojumi

Ierīce piedāvā 3 ātrumus, kas labi darbosies dažādām lietojumprogrammām. 6500/minūtē ātrums ir piemērots dziļai attīrīšanai un 5000/minūtē ātram ādas lobīšanai. Vai vēlaties relaksējošu masāžu? Izvēlieties ātrumu 3800/min. Ar Liberex zīmola suku jūs varat visaptveroši rūpēties par savu ādu.

Izvēlieties ādai piemērotāko suku

Šajā komplektā ietilpst 3 savstarpēji aizvietojami padomi, kas ļauj viegli pielāgot Liberex olu jūsu ādas prasībām. Silikona birste labi darbojas jebkurā gadījumā un ļauj maigi masēt un lobīt ādu. Birste ar mīkstiem sariem ar diametru 0,05mm ir piemērota jutīgai ādai, savukārt ātri žūstošā birste, kuras saru diametrs ir 0,075mm, ļauj rūpīgi attīrīt poras.

Izmantojiet to līdz vienam mēnesim ar vienu uzlādi

Zobu birstei ir ilgmūžīgs akumulators, kas uzlādējas tikai 1,5 stundu laikā. Pēc vienas uzlādes, izmantojot ierīci 2 minūtes dienā, jūs varat baudīt uzticamu veiktspēju līdz 30-45 dienām! Birste uzlādējas bezvadu režīmā, izmantojot komplektācijā iekļauto pamatni.

Uzrauga uzkopšanas laiku jūsu vietā

Inteliģentie taimeri vēl vairāk atvieglo zobu birstes lietošanu. Ik pēc 20 sekundēm ierīce maigi pīkstēs, lai atgādinātu, ka jāmaina apgabals, par kuru rūpējaties. Turklāt tas automātiski izslēgsies pēc 60 sekundēm - pietiekami ilgi, lai rūpīgi notīrītu ādu. Nav jāuztraucas par nejaušu birstes atstāšanu ieslēgtu un priekšlaicīgu akumulatora izlādi!

Perfekti pārdomāts dizains

Zobu birste ir maza un sver tikai 139g. Tātad jūs varat to izmantot ne tikai mājās, bet arī ārpusē. Jūs varat to viegli iesaiņot koferī vai pat rokassomiņā un izmantot brīvdienās vai komandējuma laikā. Ergonomiskais dizains padara Liberex olu ļoti ērti lietojamu. Ierīce ir arī IPX6 ūdensizturīga - tāpēc jūs varat to brīvi izmantot vannas istabā, nebaidoties no nejaušas šļakatām.

Iekļauts

  • Mīkstās kopšanas birstes galviņa x1
  • Dziļo poru tīrīšanas birstes galviņa x1
  • Silikona birstes galviņa x1
  • Bezvadu uzlādes dokstacija x1
  • USB kabelis x1
Zīmolu Liberex
Vārds Olu dinamiska sejas tīrīšanas birste
Krāsa Melns
Dimensijas 8x6.2x6.2cm
Svars 139g
Jauda 2,5 W
Frekvence 350/s
Automātiska izslēgšanās Pēc 60 sekundēm
Uzlādes USB kabelis
Uzlādes laiks Apmēram 1,5h
Darbības laiks Līdz 1,5h
Ūdens izturība IPX6 (uzlādes bāzei jāpaliek sausai)

Rakstīt atsauksmi

Piezīme: HTML netiek pieņemts, lūdzu, izmantojiet neformatētu tekstu.
Slikts Labs
reCAPTCHA verification failed! Please try again.
Šī tīmekļa vietne izmanto sīkfailus Mēs izmantojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas, nodrošinātu sociālo saziņas līdzekļu funkcijas un analizētu mūsu datplūsmu. Informāciju par to, kā jūs izmantojat mūsu vietni, mēs arī kopīgojam ar saviem sociālās saziņas līdzekļu, reklamēšanas