Izvēlne
Your Cart

Momcozy LM02 Laktācijas Masieris

Momcozy LM02 Laktācijas Masieris
Momcozy LM02 Laktācijas Masieris
Momcozy LM02 Laktācijas Masieris
Momcozy LM02 Laktācijas Masieris
Momcozy LM02 Laktācijas Masieris
Momcozy LM02 Laktācijas Masieris
Momcozy LM02 Laktācijas Masieris
  • Pieejamība: Pēc pasūtījuma 5 - 7 darba dienas
  • Zīmols: MOMCOZY
  • Kods: MCELM02-CV00BA-WY
  • EAN: 5906168431265
  • Cena par: MCELM02-CV00BA-WY
39,53€
Bez nodokļa: 32,67€
Ielikt grozā
Tulkojums veikts ar mašīntulku.


Nodrošiniet visaptverošu krūšu aprūpi zīdīšanas laikā un uzlabojiet piena plūsmu, lai sniegtu bērnam vislabāko. Momcozy LM02 laktācijas stimulators piedāvā masāžas un sasilšanas funkcijas, lai mazinātu gan sāpes, gan diskomfortu. Ierīce palīdz arī atvērt aizsērējušos piena kanālus, atvieglojot piena ražošanu. Pateicoties IPX6 ūdensizturības reitingam, jūs varat to bez raizēm izmantot tualetes rituālu laikā.

Neatkarīgi no tā, vai barojat bērnu ar krūti vai sūknējat bērnu, Momcozy laktācijas stimulators sniegs jums atvieglojumu, par kādu esat sapņojis. Ar 2 režīmiem (sildīšanu un masāžu), kurus varat kombinēt, un 6 intensitātes līmeņiem katram režīmam, ierīce var atbrīvot aizsprostotos kanālus un palīdzēt ar sprauslu infekcijām. Tas ļauj izbaudīt skaistus mirkļus kopā ar mazuli bez kaitinoša diskomforta!

Masētājs LM02 ir iedvesmots no Gua Shua akmeņiem, ko izmanto tradicionālajā ķīniešu terapijā. Ierīce piedāvā ne mazāk kā 3 dažādas puses, kas izpaužas, veicot masāžu. Aizmirstiet sāpes, kas saistītas ar zīdīšanu, un atvadieties no pietūkuma ar Momcozy!

Nodrošiniet mazulim pareizu uzturu. Masieris Momcozy palīdz atsērēt aizsērējušos piena kanālus, palielinot izplūstošā piena daudzumu. Tā kompaktais dizains ļauj to viegli ievietot krūšturā, lai to varētu izmantot jebkur.

Masieris Momcozy izmanto BPA nesaturošu materiālu, kas ir drošs māmiņām un mazuļiem. Turklāt IPX6 ūdensizturība nodrošina, ka jūs varat ērti lietot ierīci peldēšanās laikā.


Rakstīt atsauksmi

Piezīme: HTML netiek pieņemts, lūdzu, izmantojiet neformatētu tekstu.
Slikts Labs
reCAPTCHA verification failed! Please try again.
Šī tīmekļa vietne izmanto sīkfailus Mēs izmantojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas, nodrošinātu sociālo saziņas līdzekļu funkcijas un analizētu mūsu datplūsmu. Informāciju par to, kā jūs izmantojat mūsu vietni, mēs arī kopīgojam ar saviem sociālās saziņas līdzekļu, reklamēšanas