Izvēlne
Your Cart

Flysky uztvērējs FlySky FS-i A10B

Flysky uztvērējs FlySky FS-i A10B
Flysky uztvērējs FlySky FS-i A10B
  • Pieejamība: Pēc pasūtījuma 5 - 7 darba dienas
  • Zīmols: FLYSKY
  • Kods: FS-IA10B
  • EAN: 5905316147522
  • Cena par: FS-IA10B
22,66€
Bez nodokļa: 18,73€
Ielikt grozā
Tulkojums veikts ar mašīntulku.


Lieliska signāla veiktspēja:

FlySky uztvērējs - BS6 (produkta modelis: FS-iA10B) ir uzlabots un uzticams radio uztvērējs, kas nodrošina izcilu signāla kvalitāti un plašu funkciju klāstu. Pateicoties novatoriskajam dizainam un progresīvajām tehnoloģijām, tā ir ideāla izvēle pilotiem, kuri meklē profesionālu RC aprīkojumu. Šis uztvērējs piedāvā pat 10 PWM kanālus, kas ļauj precīzi kontrolēt dažādus modeļa aspektus.

Milzīga darbības joma

Tā ārkārtīgi stabilie radiosakari ir balstīti uz 2,4 GHz un AFHDS 2A protokolu, kas nodrošina izcilu signāla efektivitāti un samazina traucējumus. Uztvērēja diapazons ir iespaidīgs 500 līdz 1,500 metri gaisā, ļaujot tam brīvi izpētīt teritorijas pat lielos attālumos. Divkāršā antena ar 150 mm vara caurulēm katra efektīvi pastiprina signālu, garantējot drošu darbību dažādos apstākļos.

Daudzfunkcionāli savienojumi

FlySky - BS6 uztvērējs ir ārkārtīgi daudzpusīgs, piedāvājot vairākas savienojuma iespējas, piemēram, PWM, PPM, i.bus un s.bus. Tā rezultātā to var nemanāmi integrēt dažāda veida RC modeļos, padarot to ideāli piemērotu dažādu disciplīnu entuziastiem.

Darbība dažādos apstākļos

Neatkarīgi no laika apstākļiem šis uztvērējs darbojas droši. Tā plašais temperatūras diapazons (-10 °C - + 60 °C) un mitrums (20% - 95%) nodrošina pilnīgu funkcionalitāti gan ekstremālā aukstumā, gan karstumā.

Tiešsaistes atjauninājumi un kompakts izmērs

Šī produkta papildu priekšrocība ir spēja atjaunināt programmatūru tiešsaistē, kas ļauj izmantot jaunākās funkcijas un uzlabojumus. Kompaktie izmēri (47, 33,1 , 14,7 mm) un vieglais svars (19,3 g) padara šo uztvērēju viegli uzstādāmu un nepārslogo modeļa struktūru.

Drošības sertifikāti:

FlySky - BS6 uztvērējs (produkta modelis: FS-iA10B) ir CE sertificēts un FCC ID: N4ZFLYSKYIA10, kas apliecina tā atbilstību drošības un kvalitātes standartiem. Visas šīs funkcijas apvienojas, lai izveidotu neaizstājamu vadības sistēmas komponentu jebkuram modelētājam, kurš novērtē uzticamību, precizitāti un uzlabotas funkcijas.

Produkta modelis: FS-iA10B
PWM kanāli: 10
Bezvadu frekvence: 2,4 GHz
Bezvadu protokols: AFHDS 2A
Diapazonu: 500 ~ 1500m (gaisā)
Antenas tips: Divu vara cauruļu antena (150mm * 2)
Jauda: 4,0-8,4V
RSSI: Atbalstīta
Datu ports: PWM / PPM / i.bus / s.bus
Temperatūras diapazons: -10 °C — + 60 °C
Mitruma diapazons: 20% -95%
Tiešsaistes atjauninājums:
Dimensijas: 47 mm x 33,1 mm x 14,7 mm
Svars: 19,3 g
Sertifikācijas: CE, FCC ID: N4ZFLYSKYIA10

Rakstīt atsauksmi

Piezīme: HTML netiek pieņemts, lūdzu, izmantojiet neformatētu tekstu.
Slikts Labs
reCAPTCHA verification failed! Please try again.
Šī tīmekļa vietne izmanto sīkfailus Mēs izmantojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas, nodrošinātu sociālo saziņas līdzekļu funkcijas un analizētu mūsu datplūsmu. Informāciju par to, kā jūs izmantojat mūsu vietni, mēs arī kopīgojam ar saviem sociālās saziņas līdzekļu, reklamēšanas