Izvēlne
Your Cart

Lego 41753 Pancake Shop Konstruktors

Lego 41753 Pancake Shop Konstruktors
Lego 41753 Pancake Shop Konstruktors
Lego 41753 Pancake Shop Konstruktors
Lego 41753 Pancake Shop Konstruktors
Lego 41753 Pancake Shop Konstruktors
  • Pieejamība: Pēc pasūtījuma 5 - 7 darba dienas
  • Zīmols: Lego
  • Kods: 41753
  • EAN: 5702017415352
  • Cena par: 41753
14,24€
Bez nodokļa: 11,77€
Ielikt grozā
Tulkojums veikts ar mašīntulku.


Radošie bērni vecumā no 6 gadiem var izbaudīt lomu spēles ar šo LEGO Friends Pancake Shop (41753) būvēšanas rotaļlietu. Skatieties, kā bērni sadraudzējas ar varoņiem Lunu un Peisliju. Piedzīvojumu bagātā Luna un kautrīgā Peislija vienmēr izceļ viens otrā labāko, vienlaikus izklaidējoties. Rotaļlietu pankūku veikalā ir plīts, pankūku piedevas un mikseris, kas griežas, lai bērni varētu izlikties, ka pagatavo gardos kārumus. Ir arī neliels kases aparāts, kā arī galds un ēdienkarte klientu stāstu izspēlēšanai. Bērniem patiks pamanīt zaķi, kas slēpjas zem krūma.

Bērni var izbaudīt vienkāršu un intuitīvu būvniecības piedzīvojumu, izmantojot lietotni LEGO Builder. Šeit viņi var tuvināt un pagriezt modeļus 3D formātā, saglabāt komplektus un izsekot to progresam. Laipni lūdzam nākamajā Hārtleikas pilsētas paaudzē, bērni var iegūt draugus, atklāt aizraujošas vietas un izspēlēt reālus piedzīvojumus LEGO Friends visumā.

Izbaudiet garšīgu cienastu pankūku veikalā kopā ar Lunu un Peisliju. Luna no ēdienkartes izvēlas savu iecienītāko piedevu. Peislijs gatavo pankūkas, izmantojot griežamo mikseri un rotaļu plīti. Tad draugi atpūšas kopā un bauda pankūkas pie galda. Pievērsiet uzmanību zaķim Melodijai — viņai patīk pastaigāties, kad tiek gatavotas pankūkas!


Rakstīt atsauksmi

Piezīme: HTML netiek pieņemts, lūdzu, izmantojiet neformatētu tekstu.
Slikts Labs
reCAPTCHA verification failed! Please try again.
Šī tīmekļa vietne izmanto sīkfailus Mēs izmantojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas, nodrošinātu sociālo saziņas līdzekļu funkcijas un analizētu mūsu datplūsmu. Informāciju par to, kā jūs izmantojat mūsu vietni, mēs arī kopīgojam ar saviem sociālās saziņas līdzekļu, reklamēšanas