Izvēlne
Your Cart

Superfire Kempinga lampa Superfire T26, 420lm

Superfire Kempinga lampa Superfire T26, 420lm
Superfire Kempinga lampa Superfire T26, 420lm
Superfire Kempinga lampa Superfire T26, 420lm
Superfire Kempinga lampa Superfire T26, 420lm
Superfire Kempinga lampa Superfire T26, 420lm
  • Pieejamība: Pēc pasūtījuma 5 - 7 darba dienas
  • Zīmols: SUPERFIRE
  • Kods: T26
  • EAN: 6974760350771
  • Cena par: T26
9,26€
Bez nodokļa: 7,65€
Ielikt grozā
Tulkojums veikts ar mašīntulku.


Superfire T26 kempinga lampa

Parocīgā Superfire T26 kempinga lampa garantē vienmērīgu apgaismojumu neatkarīgi no apstākļiem. To var viegli uzlādēt, izmantojot komplektā iekļauto Micro USB kabeli. Lampa ģenerē gaismu ar spilgtumu 420 lm un diapazonu 25 m², tāpēc tā precīzi izgaismos kempingu vai radīs unikālu atmosfēru dārzā. Tas var darboties līdz 6 h un piedāvā 3 apgaismojuma režīmus. Turklāt tas ir aprīkots ar praktisku āķi ērtai uzstādīšanai.

Uzticams apgaismojuma avots

Vai jūs dodaties kempinga ceļojumā? Vai varbūt jūs organizējat ballīti ar draugiem dārzā? Superfire lampa būs ideāli piemērota jebkurai situācijai un nodrošinās stabilu 360° apgaismojumu. Ar augstākās klases LED ierīce ģenerē gaismu ar 420 lūmenu spilgtumu un tās diapazons ir 25 m².

3 darbības režīmi

Kempinga lampa piedāvā līdz 3 apgaismojuma režīmiem, lai jūs varētu viegli pielāgot tās darbību atbilstoši savām vajadzībām. Jūsu rīcībā ir Low, High un Strobe režīmi. Tātad jūs varat izmantot ierīci automašīnas avārijas laikā, āra ballītē, grāmatas lasīšanā vakarā vai makšķerēšanas laikā! Turklāt videi draudzīgs un energoefektīvs gaismas avots ir arī papildu bonuss.

Ilgs darba laiks

Ierīce ir aprīkota ar jaudīgām uzlādējamām baterijām ar kopējo ietilpību 3600 mAh, kas ļauj 6 h darboties ar vienu uzlādi. Lai atjaunotu enerģiju, vienkārši pievienojiet lampu strāvas avotam, izmantojot mikro USB kabeli, kuru atradīsit iepakojumā. Jau pēc aptuveni 8 h tas atkal būs gatavs darbam!

Praktiska informācija

T26 modelim ir iebūvēts displejs, no kura jūs uzzināsiet par pašreizējo lampas uzlādes stāvokli. Jums vairs nebūs jābrīnās, kad pievienot ierīci uzlādēšanai! Turklāt lampai ir arī funkcionāls āķis, kas atvieglos tā uzstādīšanu.

Iekļauts

  • Superfire T26 kempinga lampa
  • USB kabelis
  • Lietotāja rokasgrāmata
Ražotājs Superfire
Modelis T26
Spilgtums 420 lm
Diapazonu 25 m²
Darbības laiks 6 h
Uzlādes laiks 8 h
Barošanas Uzlādējams 18650 tipa litija jonu akumulators
Akumulatora ietilpība 3x 1200 mAh
Jauda 18 W
Ūdens izturība IP42
Apgaismojuma režīmi Zems, augsts un strobs
Materiāls Dators + ABS
Svars 490 g
Dimensijas φ99 x φ27 x 165 mm

Rakstīt atsauksmi

Piezīme: HTML netiek pieņemts, lūdzu, izmantojiet neformatētu tekstu.
Slikts Labs
reCAPTCHA verification failed! Please try again.
Šī tīmekļa vietne izmanto sīkfailus Mēs izmantojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas, nodrošinātu sociālo saziņas līdzekļu funkcijas un analizētu mūsu datplūsmu. Informāciju par to, kā jūs izmantojat mūsu vietni, mēs arī kopīgojam ar saviem sociālās saziņas līdzekļu, reklamēšanas