Izvēlne
Your Cart

Superfire Saules kempinga lampa Superfire T26-S, 500lm

Superfire Saules kempinga lampa Superfire T26-S, 500lm
Superfire Saules kempinga lampa Superfire T26-S, 500lm
Superfire Saules kempinga lampa Superfire T26-S, 500lm
Superfire Saules kempinga lampa Superfire T26-S, 500lm
Superfire Saules kempinga lampa Superfire T26-S, 500lm
  • Pieejamība: Pēc pasūtījuma 5 - 7 darba dienas
  • Zīmols: SUPERFIRE
  • Kods: T26-S
  • EAN: 6974760350726
  • Cena par: T26-S
13,12€
Bez nodokļa: 10,85€
Ielikt grozā
Tulkojums veikts ar mašīntulku.


Superfire T26-S kempinga lampa

Doties kempingā vai makšķerēt? Nodrošiniet sevi ar uzticamu gaismas avotu! Superfire T26-S kempinga lampa izceļas ar spilgtumu līdz 500lm un ļauj izvēlēties no 3 gaismas režīmiem. Tā darba laiks ir aptuveni 6,5 stundas, un, pateicoties vieglajam, pārnēsājamajam dizainam, jūs vienmēr varat to turēt pie rokas. Turklāt ierīce uzlādējas 2 veidos - izmantojot mikro USB kabeli vai iebūvēto saules paneli.

Uzticams gaismas avots - 3 režīmi, no kuriem izvēlēties

Lampa izmanto līdz pat 36 enerģijas taupīšanas un videi draudzīgus gaismas avotus, tāpēc tā var nodrošināt spilgtu, redzei drošu gaismu. Tā jauda sasniedz 18W, un tā spilgtums ir līdz 500lm. Jūsu rīcībā ir arī 3 apgaismojuma režīmi - High Light, Low Light un Strobe. Tātad jūs varat viegli pielāgot ierīces veiktspēju savām vajadzībām!

Ilgs darba laiks - 2 uzlādes veidi

Esiet pārliecināti, ka jūsu lampa neatsakās kalpot jums vispiemērotākajā brīdī. T26-S ir aprīkots ar jaudīgu 4800 mAh akumulatoru, kas nodrošina darba laiku līdz 6,5 stundām. To var uzlādēt 2 veidos - izmantojot mikro USB kabeli vai izmantojot zaļo saules enerģiju - ierīcei ir iebūvēts neliels fotoelementu panelis.

Pārdomāts dizains

T26-S kempinga lampa ir ārkārtīgi viegla un pārnēsājama - tā var pavadīt jūs gandrīz jebkurā vietā. Tas neaizņems pārāk daudz vietas mugursomā vai ceļojuma somā! Tas būs lieliski piemērots kempingam un daudz ko citu. Tās papildu priekšrocība ir īpašs āķis, ar kuru jūs varat, piemēram, pakārt to uz koka vai teltī. Ierīcei ir arī iebūvēts displejs, kas sniegs jums informāciju par uzlādes statusu.

Vairākkārtēja izmantošana

Izvēlieties daudzpusīgus risinājumus. Lampa izceļas ar 360° apgaismojuma leņķi, padarot to ideāli piemērotu dažādiem pielietojumiem. Ja vēlaties, ņemiet to kempinga vai makšķerēšanas braucienā, jūs to veiksmīgi izmantosiet arī ārkārtas situācijās, piemēram, kad beidzas jauda vai jums ir nepieciešams neliels automašīnas remonts. Ierīce var kalpot arī kā nakts gaisma. Ar tās palīdzību jūs varat arī apgaismot dārzu.

Zīmolu SuperFire
Modelis T26-S
Spilgtums 500lm
Akumulatora ietilpība 4 x 1200mAh
Darbības laiks Aptuveni 6,5h
Uzlādes ports Mikro USB
Diapazonu Līdz 25m2
Materiāls Dators + ABS

Rakstīt atsauksmi

Piezīme: HTML netiek pieņemts, lūdzu, izmantojiet neformatētu tekstu.
Slikts Labs
reCAPTCHA verification failed! Please try again.
Šī tīmekļa vietne izmanto sīkfailus Mēs izmantojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas, nodrošinātu sociālo saziņas līdzekļu funkcijas un analizētu mūsu datplūsmu. Informāciju par to, kā jūs izmantojat mūsu vietni, mēs arī kopīgojam ar saviem sociālās saziņas līdzekļu, reklamēšanas